Με αφορμή τις επικείμενες Ευρωεκλογές, ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Τρικάλων, κ. Κώστας Σκρέκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση. 

«Την Κυριακή 26 Μαΐου πραγματοποιούνται οι πιο κρίσιμες Ευρωεκλογές των τελευταίων ετών. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν την ευκαιρία να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

 Ένα μήνυμα καταδίκης των πολιτικών του λαϊκισμού, της στασιμότητας, της οπισθοδρόμησης και της χυδαίας ψηφοθηρίας των προεκλογικών παροχών. Ένα μήνυμα πολιτικής αλλαγής με στόχο μια Ελλάδα και μια Ευρώπη της ανάπτυξης, της σταθερότητας, της ασφάλειας και της ευημερίας.

Η καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα ανοίξει το δρόμο για τις αλλαγές που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας, για την βιώσιμη ανάπτυξη με κοινωνική συνοχή, τη δημιουργία νεών, καλά αμειβομένων θέσεων εργασίας, την αύξηση του πλούτου και την κοινωνική πρόοδο.

Σε αυτές τις Ευρωεκλογές στηρίζουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ψηφίζουμε τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, για να παρέχουμε προοπτική στους νέους μας, εξασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες για όλους, κυρίως τους πιο αδύναμους, ασφάλεια στην καθημερινότητά μας, σεβασμό στον πολίτη, σύγχρονη και ποιοτική Παιδεία.»