Το τέλος της άσκησης των καθηκόντων του ως διοικητής και του Νοσοκομείου Καρδίτσας παραδέχθηκε πως θα υπάρξει ως τα τέλη του μηνός ο διοικητής του ΓΝΤ Κωνσταντίνος Γρηγορίου μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες ότι διορίστηκε από το Υπουργείο Υγείας γυναίκα για διοικήτρια του νοσηλευτικού ιδρύματος στο γειτονικό νομό:

«Δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση, αλλά από χθες γνωρίζω και εγώ ότι έχει επιλεχθεί το άτομο που θα αναλάβει τη διοίκηση του Νοσοκομείου Καρδίτσας. Τέλος καλό όλα καλά, όπως όλοι ευελπιστούμε.

Αν πάρω την περίπτωση μου ως μέτρο σύγκρισης, η όλη διαδικασία θα κρατήσει περίπου έναν μήνα, ίσως και λιγότερο. Εκτιμώ ότι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα έχει κλείσει το θέμα και θα οριστεί η νέα διοικήτρια στην Καρδίτσα, και εγώ πλέον θα παραμείνω μόνο στα Τρίκαλα.

3 χρόνια είναι η θητεία μας ως διοικητές, ενώ για τα μέλη του Δ.Σ. είναι στα 2 έτη, που σημαίνει ότι τελειώνει τον Απρίλιο η θητεία των μελών του ΓΝΤ, οπότε και θα οριστούν από το Υπουργείο Υγείας τα νέα μέλη.»