Όχι χωρίς έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του τοπικού ΣΥ.ΡΙΖ.Α που μεταξύ άλλων αναφέρει: "Συνυπολογίζοντας δε και την παρουσία οπαδών της Χρυσής Αυγής ανάμεσα στους συγκεντρωμένους, συμπεραίνει ότι τέτοιου είδους ενέργειες αμαυρώνουν και αδικούν το συντεταγμένο αγώνα που διεξάγει η συντριπτική πλειοψηφία του αγροτικού κόσμου και την προσπάθεια που κάνει σε διάλογο με την κυβέρνηση να επιλυθούν τα οξυμένα προβλήματά του".
Καλό το παραμυθάκι σας κύριοι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α αλλά λάθος "δράκο" προσπαθήσατε να εμπλέξετε, στις αποδοκιμασίες που δέχεστε καθημερινά από τον αγροτικό -και όχι μόνο- κόσμο της χώρας.
Εμείς δεν πήγαμε ποτέ να καπελώσουμε κανένα αγώνα, καμιάς κοινωνικής ομάδας, ούτε να τάξουμε λαγούς με πετραχήλια σε όλους,για την καρέκλα της εξουσίας. Αυτά (και πολλά άλλα παρόμοια) είναι αποκλειστικά ΔΙΚΑ ΣΑΣ προνόμια.
Μην ψάχνετε λοιπόν "δράκους" για τα (χωρίς εισαγωγικά) παραμύθια σας,και κοιτάξτε την κατάρρευση των αριστερών "οραμάτων" σας.
Σας ενημερώνουμε, πως δεν ψιχαλίζει, αλλά σας φτύνουν, μεταφορικά και κυριολεκτικά, όλες οι παραγωγικές ομάδες της χώρας. Καλό θα είναι να το καταλάβετε κάποια στιγμή αυτό.
Τέλος μας προξενεί εντύπωση η ευκολία με την οποία χαρακτηρίζετε ως οπαδό μας όποιον διαμαρτύρεται.Ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζουμε τους βαφτίζετε σε οπαδούς μας,και μάλιστα προβεβλημένους. Η γίναμε τόσοι πολλοί, που σύντομα θα κυβερνήσουμε, η "φακελώνετε" κόσμο. Διαλέξτε όποια εκδοχή θέλετε.
Τ.Ο Τρικάλων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ