Φιλική και χαμογελαστή η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, που βρέθηκε χθες στα Τρίκαλα και στην Καλαμπάκα, έκανε πολλούς να αλλάξουν την γνώμη τους γι΄αυτήν, καθώς η αναγνωρισιμότητά της και η δυναμικότητά της σε συνάρτηση με την οικονομική της επιφάνεια παραπέμπουν συνήθως σε χαρακτήρες ηθελημένα απόμακρους και παγερούς. 

Έτσι, λοιπόν, αρκετοί Τρικαλινοί, που την ακολούθησαν στην πορεία της στην πόλη ή είχαν κάποια επαφή μαζί της στο πλαίσιο του προγράμματος της, είδαν τελικώς πως έχουν μπροστά τους μια ζεστή και προσιτή προσωπικότητα, η οποία όπου κι αν βρέθηκε με θετική διάθεση και απλότητα είτε συνομίλησε με ανθρώπους που συνάντησε τυχαία κατά την βόλτα της στο κέντρο της πόλης, είτε έγινε μια ωραία παρέα μαζί τους, όπως συνέβη κατά την επίσκεψή της στο Μουσείο Τσιτσάνη. 

Όσο για το ελικόπτερο με το οποίο αναχώρησε το απόγευμα από τα Τρίκαλα και για το οποίο έγινε μεγάλος λόγος, πρόκειται για κάτι πολύ συνηθισμένο για την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αναχώρησε και από την Καλαμάτα την περασμένη Παρασκευή, όπου και εκεί επισκέφθηκε την μεσσηνιακή πρωτεύουσα ως πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021", σε συνέχεια επαφών και συναντήσεων που είχε στην γειτονική Τρίπολη.  

Για την ακρίβεια, ωστόσο, υπάρχει μια διαφορά. Από την Καλαμάτα απογειώθηκε από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της πόλης, ενώ από τα Τρίκαλα, εφόσον δεν υπάρχει κανένα ίχνος διαδρόμου προσγείωσης, το ελικόπτερο απογειώθηκε από το γήπεδο της Λεπτοκαρυάς. 

Μ.Σ. trikalaenimerosi.gr