Η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, Βασιλική Κάκλα και όλο το προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συγχαίρουμε την ομάδα Ρομποτικής του 7ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων για την κατάκτηση της 8ης θέσης στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής (κατηγορία open Λυκείου) στο Ν. Δελχί της Ινδίας.
Είναι μία πραγματικά ξεχωριστή επιτυχία, αφού οι οκτώ πρώτοι κάθε κατηγορίας βραβεύονται ως Ολυμπιονίκες, γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή για το σχολείο τους, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την πόλη των Τρικάλων.
Αξίζει έπαινος στους συντελεστές αυτής της επιτυχίας, τους μαθητές Γκούμε Λαυρέντιο, Ζιούτο Κωνσταντίνο, Καλαντζή Σωτήριο και Κατσίκα Στέφανο, καθώς και στους συνοδούς της αποστολής, κ. Καραγιώργου Ελευθερία (προπονήτρια) και κ. Μπλέκα Κωνσταντίνο (Υποδιευθυντή) καθώς και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του 7ου Γενικού Λυκείου. Η εργασίας σας Go Green ήταν μια πρωτοποριακή, σύγχρονη και «πράσινη» μαθητική δημιουργία που κέρδισε τις εντυπώσεις. Με την ολυμπιακή αυτή διάκριση, ανεβάσατε το 7ο ΓΕΛ πολύ ψηλά, σε μια συγκυρία πολύ δύσκολη για όλο το σχολείο σας. Χθες ακόμα, σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα, αποχαιρετούσε τον αγαπημένο σας Βασίλη Ευσταθίου, μαθητή του 7ου ΓΕΛ, που η σκληρή μοίρα του στέρησε τη ζωή πάνω στην ώρα της καθημερινής του προπόνησης με το ποδήλατό του. Μια μέρα μετά, εσείς οι συμμαθητές του φέρνετε μια μεγάλη διάκριση στην Ολυμπιάδα της Ρομποτικής που την αφιερώνουμε στη μνήμη του και αποδεικνύεται ότι η ελπίδα, η δημιουργία και η συνέχεια της ζωής έρχεται πάντοτε απ’ τα νιάτα!