Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες για την καινούργια σχέση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος, όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ του parapolitika.gr που πρώτο έβγαλε την είδηση, χώρισε μετά από 35 χρόνια γάμου. 

Το γεγονός έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα καθώς η νέα αγαπημένη του 60χρονου πρώην υπουργού είναι μια όμορφη, δυναμική γυναίκα και για να σκάσουν οι εχθροί του, κατά πολύ μικρότερή του. 

Πρόκειται για την Όλγα Νάσση, η οποία ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και το γεγονός των εκλογών αποτέλεσε την αφορμή της γνωριμίας τους, που εξελίχθηκε σε έναν δυνατό έρωτα. 

Καθώς το θέμα είναι από αυτά που έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό, κυρίως ο ηλεκτρονικός τύπος ασχολείται εδώ και 2 ημέρες συνεχώς με το νέο ζευγάρι της πολιτικής ζωής, συνοδεύοντας την καυτή είδηση με σχετικές φωτογραφίες. 

Στα ρεπορτάζ, λοιπόν, ανάμεσα στις φωτογραφίες του Ευκλείδη Τσακαλώτου και πιο πολύ της Όλγας Νάσση, αφού είναι ένα πρόσωπο που δεν το γνωρίζει το ευρύ κοινό, φιγουράρει και η δικιά μας, Ρωρώ Παϊζάνου… ως πρώην σύζυγος Ευκλείδη Τσακαλώτου!!! 

Απίστευτο, αλλά πέρα για πέρα αληθινό! 

Και αυτό διότι πριν από μερικά χρόνια, συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2016 το ζεύγος Σάκη Παπαδόπουλου–Ρωρώς Παϊζάνου βρέθηκε στην Πρέβεζα, εκεί όπου συναντήθηκε και πέρασε αρκετές όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την τότε σύζυγό του Heather Denise Gibson, οι οποίοι διατηρούσαν το εξοχικό τους στην πανέμορφη πόλη του Αμβρακικού. Η Πρέβεζα ήταν ο τόπος καταγωγής του πατρός Τσακαλώτου. 

Ένα γλυκό βραδάκι εκείνου του καλοκαιριού ο φωτογραφικός φακός αιχμαλώτισε ένα όμορφο ενσταντανέ με την Ρωρώ λίγο ντροπαλή κα μαζεμένη δίπλα στον Ευκλείδη, ο οποίος την κρατά από τον ώμο έχοντας ένα πλατύ, ευτυχισμένο χαμόγελο στα χείλη. 

Η φωτογραφία κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο και δεν άργησε να μπερδέψει πολλούς από την μακρινή πρωτεύουσα, που θεώρησαν πως πρόκειται για την σύζυγο του, χωρίς να ψάξουν το θέμα και να δώσουν σημασία σε λεπτομέρειες.  

Έτσι, λοιπόν, τώρα που η μεγάλη είδηση είναι το διαζύγιο και το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή του πολύ γνωστού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, η συγκεκριμένη φωτογραφία εφόσον καταχωρήθηκε ως «ζεύγος Τσακαλώτου», έχει τον πρώτο λόγο. 

Καθώς, η Heather Denise Gibson είναι πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι δύσκολο, λοιπόν, εκεί στην Αθήνα να κατανοήσουν το λάθος που έχουν κάνει, έτσι ώστε να σταματήσουν την αναπαραγωγή του.

Η πραγματική πρώην σύζυγος του Ευκλείδη Τσακαλώτου, Heather Denise Gibson

Μάλιστα, αναλόγως του ύφους της ιστοσελίδας η φωτογραφία «του ζεύγους Τσακαλώτου» παίζει και υπό τον τίτλο «Δείτε για ποιας τα μάτια πήρε διαζύγιο», με το πάντα σκληρό και αδυσώπητο κοντράστ της νυν με την πρώην! 

Που να το φανταζόταν η ζωηρή και υπερδραστήρια Ρωρώ, πως θα γινόταν σε αυτήν την ζωή και πρώην σύζυγος Ευκλείδη Τσακαλώτου και θα έπαιζε πρώτο θέμα…για τα μάτια μιας άλλης! 

Μ.Σ. trikalaenimerosi.gr