Μετά από πρόσκληση της ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Φαρσάλων αντιπροσωπεία  της ΝΟΔΕ ΝΔ Τρικάλων με επικεφαλής τον πρόεδρο Μιχάλη Μπαγιώτη, τον γραμματέα Γιάννη Κουτσονάσιο, τον αντιπρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ. Φαρκαδόνας Βαγγέλη Χασιώτη και τον τομεάρχη του κόμματος Νίκο Καρδούλα, μετέβη στα Φάρσαλα σε κομματική εκδήλωση της εκεί οργάνωσης με κεντρικό ομιλητή τον π. Υπουργό Υγείας και νυν τομεάρχη εσωτερικών της ΝΔ ,Βουλευτή Αττικής Μάκη Βορίδη.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα από στελέχη και φίλους της ΝΔ ο κ. Βορίδης  ανέλυσε την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα με  την κακή διακυβέρνηση από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τα ψέματα που είπαν στον Ελληνικό λαό και τα οποία συνεχίζουν και σήμερα με τα "αντίδωρα" που θέλουν να δώσουν στους συνταξιούχους,  θέλοντας να ξεχάσουν οι Έλληνες τα όσα πέρασαν από την κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστεράς.
Ο κ. Βορίδης έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι: "πρέπει να πάμε σε εκλογές όσο τον δυνατόν ποιο γρήγορα, όπου θα εκλεγεί  κυβέρνηση η  ΝΔ,  Πρωθυπουργός  ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η χώρα θα μπει σε τροχιά ανάπτυξης".