Με την συμμετοχή 90 και πλέον συνέδρων από τις 30 Λέσχες της Ελλάδος και Κύπρου, που απαρτίζουν την Π.Ο.Ε.Δ. με έδρα την Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 21ο συνέδριό μας, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, στην αίθουσα τιμών της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.
Πέραν των θεμάτων ημερήσιας διάταξης και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, κεντρικό θέμα του συνεδρίου ήταν, “Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ”.
Για την αξία του εθελοντισμού, εισηγητής ήταν ο πρώην Διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Δ/ντής χειρουργός μεταμοσχεύσεων, ιατρός κ. Δημήτριος Γάκης, που ανέπτυξε εντυπωσιακά το θέμα.
Το συνέδριο χαιρέτησε ο διοικητής του Γ.Σ.Σ. Αντιστράτηγος κ. Δημήτριος Μπίκος και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας. και o επίτιμος πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Δ. και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλεξιπτωτιστών (U.E.P.) κ. Κώστας Λυκοτραφίτης.
Θερμό χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα, απηύθυνε ο σύνεδρος από την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μεσσηνίας και Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Ηλίας Γυφτέας, ο οποίος επέδωσε στον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.Δ. Συνταγματάρχη ε.α. κ. Δημήτριο Γεωργάκη, αντίγραφο της προκήρυξης της Μεσσηνιακής Συγκλήτου, που εστάλει στον Αμερικάνικό λαό την 16η Μαΐου του 1821, όπως και διάφορα αναμνηστικά και χαρακτηριστικά προϊόντα της Μεσσηνίας στους επισήμους.
Στο τέλος του συνεδρίου, ο πρόεδρος της Λ.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης, κ. Νικόλαος Ρούσσης, μετά από ομόφωνη γνώμη του Δ.Σ., τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες τον βετεράνο Καταδρομέα, Αλεξιπτωτιστή, Βατραχάνθρωπο, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Δημοτικό Σύμβουλο Καλαμάτας, κ. Ηλία Γυφτέα, για την ανιδιοτελή προσφορά του στην εκπαίδευση, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και στην κοινωνία, όπως επίσης για τους ίδιους λόγους βραβεύτηκε και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, έφεδρος Αξιωματικός και π. πρωταθλητής, κ. Ναπολέων Ντέμος.
Μετά το πέρας της συνελεύσεως, οι εκλεγμένοι για την επόμενη τριετία σύμβουλοι, συνήλθαν σε σώμα που είναι το παρακάτω.
Σελίδα 1 από 2
ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΟΕΔ
1 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
2 Α ΑΝΤ/ΔΡΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
3 Β ΑΝΤ/ΔΡΟΣ ΠΑΝΕΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
4 ΓΕΝ. ΓΡΑΜ/ΑΣ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
5 ΤΑΜΙΑΣ ΚΥΡΑΛΕΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
6. ΥΠ. ΑΣΚΗΣΕΩΝ & ΕΚΠ/ΣΗΣ: ΜΟΥΛΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ
7. ΥΠ. ΑΣΚΗΣΕΩΝ & ΕΚΠ/ΣΗΣ: ΘΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
8 ΥΠ. ΑΛΕΞ/ ΣΜΟΥ ΜΑΣΤΡΟΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
9 ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΧΑΤΖΗΚΤΩΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
10 ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΓΚΑΡΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
11 ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΚΑΤΣΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΥΠ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΛΥΚΟΤΡΑΦΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
2 ΜΕΛΟΣ ΚΟΡΟΜΠΙΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
3 ΜΕΛΟΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
Η εκπροσώπηση της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων του Νομού Τρικάλων, στην οποία πρόεδρος είναι ο κ. Σκύφτας Λουκάς, απαρτίζονταν από τους κ.κ.Σκύφτα Λουκά , Παπακέμο Δημήτριο, Πλεξίδα Ε, Κλαπανάρα Δημήτριο. χαιρετίζει το νέο Δ.Σ  της ομοσπονδίας και ευχόμαστε  ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο για τους καιρούς μας έργο που έχει αναλάβει!