Σχετικά με δημοσιεύματα περί ροζ ιστορίας στο Νοσοκομείο Τρικάλων η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, τονίζοντας ότι μέχρι τώρα η υπόθεση περιορίζεται σε «φήμες και διαδόσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με αφορμή αναφορές σε ραδιόφωνα και δημοσιεύματα σε τοπικές ιστοσελίδες για δήθεν γεγονότα που φέρονται να έλαβαν χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, ο Διοικητής αυτού Κώστας Γρηγορίου έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Μεσούσης της ΕΔΕ και λόγω του γεγονότος ότι η σχετική ¨είδηση¨ έχει αναπαραχθεί σε διάφορα ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας με τίτλους ιδιαιτέρως προσβλητικούς για τη φήμη του Νοσοκομείου και ΚΥΡΙΩΣ για τους εργαζόμενους σε αυτό, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε για το εξής:

Η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων δεν επιβεβαιώνει τα περί ¨εισβολής αστυνομικών¨ στους χώρους  του Νοσοκομείου και όσα άλλα ¨δήθεν¨ συνέβησαν κατά τα δημοσιεύματα.

Με το πέρας της ΕΔΕ, εντός της ερχόμενης εβδομάδας, θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση για την όλη υπόθεση, η οποία μέχρι τώρα περιορίζεται σε ¨φήμες και διαδόσεις¨.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου πάντως επιφυλάσσεται για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης των εργαζομένων σε αυτό."