Θεσμός πλέον ο εορτασμός των Αγίων Θεοδώρων και η παρέλαση των αλόγων στην πόλη των Τρικάλων. Με ξεχωριστό τρόπο και όπως αρμόζει στους προστάτες  Αγίους Θεοδώρους ο Ιππικός Σύλλογος «Βουκεφάλας» γιορτάζει την Ανάμνηση Θαύματος κολλύβων Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τίμησε τους Προστάτες του, στις 19 Μαρτίου ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων «ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ».
Η καμπάνα του Προφήτη Ηλία ήχησε λίγο μετά τις 11 το πρωί για τα μέλη και τους φίλους του Ι.Σ.Τρικάλων, που προσήλθαν , για το διάβασμα της αρτοκλασίας και το ύψωμα των Αγίων.  Στην συνέχεια, άμαξες και καβαλάρηδες κατηφόρισαν προς την Μαιευτική Κλινική, την Στρατηγού Σαράφη, την Διονυσίου, την Ιακωβάκη, την γέφυρα παλαιού Κ.Τ.Ε.Λ., την Όθωνος, τον πεζόδρομο της Ασκληπιού,με την βοήθεια της τροχαίας Τρικάλων,   για να  τερματίσουν στο Πάρκο Ματσόπουλου για καφέ και χαλάρωση.
Επόμενη καθιερωμένη εξόρμηση του Βουκεφάλα μας δήλωσε ο πρόεδρος του Ι.Σ. κ Μίλτος Κρανιάς,  είναι το διήμερο κατασκήνωσης στα τέλη Ιουνίου σε ένα από τα πολλά  όμορφα τοπία των Τρικάλων!
Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό στη σελίδα του facebook  «Ιππικος Τρικαλων Βουκεφαλας» με τα γραφεία του συλλόγου στην οδό Καλαμπάκας (πράσινη γωνιά) ανοιχτά κάθε Πέμπτη 9μμ-11μμ.