Με μεγάλη συμμετοχή από πλευράς υπηρεσιακών παραγόντων της Διεύθυνσης Δασών Τρικάλων, των Δασαρχείων Τρικάλων, Καλαμπάκας, γεωτεχνικών και πολιτών  πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων  η εκδήλωση του Παραρτήματος Κεντρικής Ελλάδας  του ΓΕΩΤ.Ε.Ε με θέμα "Ανάρτηση Δασικών  Χαρτών στο Ν. Τρικάλων ".
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε και  χαιρέτισε εκ μέρους της Δ.Ε. ο Οργανωτικός Γραμματέας κος Απόστολος Κολίτσας –Γεωλόγος .
Στην εκδήλωση ,που συνδιοργανώθηκε με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Τρικάλων, τους Δήμους Τρικκαίων, Καλαμπάκας, Πύλης  και το Γεωπονικό Σύλλογο Τρικάλων παρευρέθησαν οι Δήμαρχοι Τρικκαίων, Καλαμπάκας και Πύλης.
Οι  ομιλητές κ.κ. Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος , Δασολόγος – Δασαρχείο Καλαμπάκας ,  Ιωάννα-Μαρία Γούλα, Δασολόγος -μέλος  της Δ.Ε. και  Κωνσταντίνος Γρουσόπουλος – Δασολόγος, Γενικός Γραμματέας της Δ.Ε. αναφέρθηκαν στα προβλήματα που πιθανώς προκύπτουν από την ανάρτηση των Δασικών Χαρτών  και συνέστησαν στους εμπλεκόμενους ψυχραιμία και υπομονή στην αντιμετώπισή τους, καθόσον η σύνταξη του Δασολογίου αποτελεί μείζον ζήτημα και μέτρο ανάπτυξης της χώρας.
Η εκδήλωση έκλεισε με χαιρετισμό του προέδρου της Δ.Ε. κ. Δημητρίου Ντογκούλη.