Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων έχει στην κατοχή του για πολλά χρόνια ένα τρακτεράκι, το οποίο είχε αποκτηθεί με ίδιους πόρους και παρέμενε σε αχρηστία…

Οπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου του νοσηλευτικού ιδρύματος "η χρήση του ενίοτε εξυπηρετούσε μικροσυμφέροντα, όπως φημολογείται.  Έτσι το μηχάνημα, περιουσιακό στοιχείο του Δημοσίου, παραμένει ακόμη ανενεργό στα υπόγεια του Ιδρύματος.
Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων θεωρεί πως το τρακτεράκι θα είναι πιο χρήσιμο και θα εξυπηρετήσει πιο αποτελεσματικά τον Δήμο της πόλης και τις υπηρεσίες πράσινου αυτού.
Από σήμερα, λοιπόν, το κάνει δωρεά στον Δήμο Τρικκαίων, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει στις εργασίες πρασίνου και πως θα εκλείψουν στο μέλλον φαινόμενα κακοδιαχείρισης ή κατασπατάλησης περιουσιακών στοιχείων του Ελληνικού Δημοσίου.
Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, κ. Δημήτριος Παρθένης, παρέδωσε το τρακτεράκι στον Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος, κ. Παναγιώτη Ντιντή  και στον Προϊστάμενο του Τμήματος Πρασίνου και Κηποτεχνίας, κ. Σωτήριο Χελιδώνη. Ο Δήμος, όπως ειπώθηκε, θα το χρησιμοποιήσει για εργασίες και τη φροντίδα του Πάρκου του Αγίου Γεωργίου της πόλης των Τρικάλων".