Η Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας ανακοινώνει ότι από τον προσεχή Μάρτιο θα λειτουργήσει γραφείο υποστήριξης και ενημέρωσης ασθενών, συγγενών, αλλά και κάθε ενδιαφερομένου στην περιοχή της Δυτικής Θεσσαλίας.
Η Ελληνική Εταιρία για την ΣΚΠ, με την 25η συνεχή δράση της (συνέδρια, ερευνητικά προγράμματα, δραστηριότητες αποκατάστασης και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πασχόντων, νομοθετικές ρυθμίσεις, ενημερωτικές ημερίδες κι άλλες δραστηριότητες), διαπίστωσε ότι και στην Δυτική Θεσσαλία υπάρχουν δεκάδες άνθρωποι που ταλαιπωρούνται από την νόσο. Όσο κι αν γίνονται απίστευτα άλματα στην αντιμετώπιση της νόσου, σε επίπεδο θεραπειών, υπάρχουν μια σειρά από τομείς (αποκατάσταση, κοινωνικοί, ενημέρωση, ψυχική στήριξη, εργασία κ.α.) στους οποίους χρειάζονται παρεμβάσεις.
Για τον λόγο αυτόν, στον χώρο του Α ΚΑΠΗ Τρικάλων, στην οδό Ομήρου, στο κέντρο της πόλης και σε προσβάσιμο χώρο και για όσους έχουν κινητικές δυσκολίες, θα λειτουργεί το γραφείο της Εταιρίας μας, σε μέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Ο χώρος του Α ΚΑΠΗ επελέγη σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Υγείας κ. Χρήστο Αναστασίου, τόσο για την προσβασιμότητα του, όσο και γιατί εκεί λειτουργούν και μια σειρά από κοινωνικές δομές του Δήμου, οι οποίες μπορούν να φανούν χρήσιμες σε αρκετούς.
Στο σημείο αυτό πρέπει να  ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τον Δήμο Τρικκαίων για την υποστήριξη του, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει η απαραίτητη αυτή δομή.
Τέλος, να θυμίσουμε το τηλέφωνο επικοινωνίας του Συνδέσμου μας στα Τρίκαλα: 6986797446.