Για την κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, σχετικά με τις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό, μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Κώστας Γρηγορίου, στην Λέσχη 97,6. 

"Ευτυχώς που διαψευστήκαν οι φόβοι μου ότι μετά το Πάσχα θα είχαμε αυξημένα κρούσματα", τόνισε μεταφέροντας αισιόδοξα μηνύματα, καθώς ο αριθμός των νοσηλευόμενων μειώνεται στα Τρίκαλα, με τα εξιτήρια των ασθενών να είναι περισσότερα από τις εισαγωγές στο Νοσοκομείο. 

Ωστόσο, ανέφερε πως όλοι οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό στο ΓΝΤ είναι ανεμβολίαστοι, κάτι που παρατηρείται πλέον και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας. 

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Γρηγορίου είπε πως "τις τελευταίες μέρες έχουμε έναν μέσο όρο νοσηλευομένων στην κλινική covid γύρω στα 20 άτομα. Είναι θετικό ότι έχει γείρει το ισοζύγιο προς τα εξιτήρια. Ομολογώ ότι διαψεύδομαι στα νούμερα που περίμενα για μετά το Πάσχα, και είναι ευχάριστο βέβαια που διαψεύδομαι.

Υπάρχει μια φθίνουσα πορεία μπορώ να πω, και μακάρι να συνεχιστεί. Όσοι πάντως είναι στην κλινική και νοσηλεύονται, δεν έχει κανείς εμβολιαστεί".

trikalaenimerosi.gr