Δεν πέρασαν 24 ώρες από την ανάληψη καθηκόντων του νέου διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δημ. Παρθένη και η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Τρικάλων σε αιχμηρή της ανακοίνωσή κάνει λόγο για «φιέστα βγαλμένη από παλιά». Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 
Παλαιοκομματικού τύπου φιέστα θύμισε χθες  η τελετή ορκωμοσίας ή  «ενθρόνισης» (βάση λεγομένων του κ. Αντωνίου) του νέου Διοικητή του Γ.Ν.Τ. με ό,τι αυτή συνεπάγεται, prive πρώτες θέσεις ονομαστικά για βουλευτές και ακόλουθους, καθώς και «ευγενικά» σπρωξίδια για το ποιος θα πάρει την καλύτερη πόζα στο φακό.
Γενικότερα δηλαδή, και για ακόμη μια φορά δυστυχώς, στο επίκεντρο βρέθηκαν όλοι εκείνοι χθεσινοί και σημερινοί οι οποίοι σε κάθε χθές (προεκλογικά), κατακεραύνωναν και έσκιζαν τα μνημόνια και σε κάθε τους σήμερα τα εφαρμόζουν ψηφίζοντας νέες περικοπές στις δημόσιες δαπάνες υγείας φροντίζοντας όμως πάντα για τη διασφάλιση των κερδών του κεφαλαίου με έναν νόμο και πολλά άρθρα (βλπ νέο αναπτυξιακό νόμο).
Κάπου πιο πίσω στο βάθος οι εργαζόμενοι, αυτοί δηλαδή που παράγουν τον πλούτο και κρατάνε το νοσοκομείο ανοιχτό έχοντας υποστεί βανδαλισμό όλα αυτά τα χρόνια, αποσβολωμένοι να παρακολουθούν το σκηνικό απίστευτης «γκλαμουριάς» προσπαθώντας να αφομοιώσουν καινούριες έννοιες όπως «universalcoverαge, monitoring και guidelines» και παράλληλα να ακούν να τους λένε πως πρέπει να είναι και ευχαριστημένοι που έχουν μια δουλειά.
Τι να πούμε, ευχόμαστε στο νέο Διοικητή καλό δρόμο στη νέα του περιήγηση «ξυπόλητος προς την Ιεριχώ» (πάλι σύμφωνα με τον κ.  Αντωνίου), και ως θεσμικό όργανο αναμένουμε με χαρά να τον συναντήσουμε (το έχουμε ζητήσει από την προηγούμενη Τετάρτη) ώστε να τον ενημερώσουμε για τα προβλήματα του Γ.Ν.Τ. και να του υπενθυμίσουμε πως, (όπως αναφέρει στην ομιλία του), για το ότι υπάρχει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι το νοσοκομείο αφίσταται των προσδοκιών των πολιτών κυρίαρχο ρόλο παίζει η τραγική υποστελέχωση για την οποία απαιτούμε άμεσα λύσεις.
Αναρτιόμαστε πάντως, όντας το εκλεγμένο συνδικαλιστικό όργανο των Ιατρών, έχοντας καθημερινή επαφή με τους συναδέλφους μας και γνωρίζοντας τα προβλήματα του χώρου γιατί δεν είμαστε ψηλά στη λίστα των πρώτων επαφών του Διοικητή.
Άραγε από ποιους ενημερώνεται;
Το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ν.ΚΥ.Τ.
Βάιος Τάσιος
Άγγελος Ζορμπάς
Νίκος Καμπαγιάννης
Εύα Πατρίκαλου
Καλλή Κοντογεώργη