Επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταικούρα και στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, απέστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, Βασίλης Γιαγιάκος ζητώντας την έμπραγκτη στήριξη των επιχειρηματιών και παραγωγών της Καρδίτσα και των υπόλοιπων περιοχών της Ελλάδας, που επλήγησαν από τον καταστροφικό κυκλώνα "Ιανό". 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην επιστολή του "δίχως τη δική σας στήριξη δε θα υπάρξει «αύριο» για τις επιχειρήσεις". 

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Γιαγιάκος τονίζει τα εξής: 

"Κύριοι Υπουργοί,

Με την παρούσα επιστολή, η διοίκηση του Επιμελητηρίου Τρικάλων βιώνοντας τις δύσκολες στιγμές που έζησε η γειτονική περιοχή της Καρδίτσας από την πρόσφατη πλημμύρα και την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχουν επέλθει οι επιχειρηματίες και παραγωγοί, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του και σας ζητά να σκύψετε στο πρόβλημα στηρίζοντας τους με έκτακτα μέτρα οικονομικής ενίσχυσης. Μέτρα στήριξης υπέρ των ανθρώπων, των παραγωγών και των επιχειρήσεων που έχουν υποστεί ανυπολόγιστες ζημιές, που έχουν καταστραφεί ολοκληρωτικά στις πληγείσες περιοχές σε όλη την Ελλάδα. 

Κύριοι Υπουργοί, 

Δίχως τη δική σας στήριξη δε θα υπάρξει «αύριο» για τις επιχειρήσεις, ιδίως στην παρούσα χρονική περίοδο που έχουν ήδη υποστεί τις αρνητικές οικονομικές συνέπειες από τη δυσμενή πανδημία του Covid19".