Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυβερνητικού Ελέγχου για την Υγεία και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα, κ. Σάκης Παπαδόπουλος, επισκέφθηκε σήμερα  το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου της διοίκησης του νοσηλευτικού ιδρύματος αναφέρονται τα εξής:

Ο κ. Παπαδόπουλος ενημερώθηκε αναλυτικά από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου για την πορεία των εργασιών του παλιού Νοσοκομείου, για το νέο Ενδοσκοπικό Τμήμα, το Βρογχολογικό Εργαστήριο, την υπό κατασκευή νέα αίθουσα του Αιμοδυναμικού και είδε από κοντά τη γενικότερη αναδιαμόρφωση στο χώρο των Επειγόντων. Ενημερώθηκε επίσης και για όλα τα νέα σύγχρονα μηχανήματα που έχει προμηθευτεί το Νοσοκομείο, αλλά και για όσα η προμήθειά τους βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ο κ. Παπαδόπουλος, μετά την περιήγηση σε όλους τους χώρους, εξέφρασε την ευαρέσκειά του για τις εντυπωσιακές αλλαγές στους χώρους, για τον νέο εξοπλισμό και για τη γενικότερη ανοδική πορεία του Νοσοκομείου των Τρικάλων.
Ο Βουλευτής συζήτησε αρκετή ώρα με το Ιατρικό και το Νοσηλευτικό προσωπικό και άκουσε με προσοχή όσα είχε να του καταθέσει ο καθένας από αυτούς.
Δεν έλειψαν και οι στιγμές συγκίνησης, όταν επισκέφτηκε τους θαλάμους ασθενών, στους οποίους ο κ. Παπαδόπουλος ευχήθηκε καλή Ανάσταση, ταχεία ανάρρωση και γρήγορα να πάνε υγιείς στα σπίτια τους!