Έτοιμος για τη διεκδίκηση του Δήμου στις επόμενες εκλογές και σε διαδικασία συγκρότησης ψηφοδελτίου βρίσκεται ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Γιώργος Σπαθής, όπως δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη του στη Λέσχη 97,6:
«Το ψηφοδέλτιο μου για το Δήμο Τρικκαίων προχωράει. Οι επαφές  μου στην κοινωνία δείχνουν ότι οι πολίτες θέλουν μια νέα πορεία και αλλαγή.  Η ανάμειξη μου και πάλι στα κοινά δεν είναι επειδή έχω μια κατεστημένη αντίληψη και θέλω να γίνω πάλι Δήμαρχος, είναι γιατί θέλω να συμμετέχω ενεργά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Υπάρχει ένας πυρήνας που ακολουθεί και αποτελείται από αρκετούς νέους ανθρώπους στα αυτοδιοικητικά ζητήματα. Είμαι ανοιχτός και μιλώ με όλους, επιδίωξη μου είναι να υπάρξει όσο το δυνατόν ισχυρότερο μέτωπο για να αλλάξουμε τα πράγματα. Ερχόμαστε να ανατρέψουμε τη στασιμότητα που υπάρχει στο Δήμο και την εγκατάλειψη σε κάθε περιοχή.
Τα πρόσωπα του ψηφοδελτίου είναι το λιγότερο για μένα, πάντα στα ψηφοδέλτια μου περίσσευαν, και 5-10 άτομα μέναν απ’έξω. Γι αυτό τώρα θα προσέξω πάρα πολύ και δεν θα ανακοινώσω τίποτα πριν το κλείσιμο, υπάρχει τόσος κόσμος που ίσως πάλι κάποιοι θα περισσέψουν.
Υπάρχει κριτική για την προηγούμενη θητεία μου ως Δήμαρχος, όμως θυμίζω ότι παρ’όλες τις προσλήψεις που έκανα, μείωσα το χρέος του Δήμου κατά 2 εκατομμύρια ευρώ.
Νομίζω πως αυτή τη στιγμή είμαι πιο ώριμος για Δήμαρχος από ότι το 2002, θα αποφύγω τα λάθη του παρελθόντος, υπάρχει εμπειρία στην αντιμετώπιση των θεμάτων και καλή επαφή με τους πολίτες».