Ο Όμιλος Εργασίας Κυνηγετικών Ικανοτήτων Ιχνηλατών Ν. Τρικάλων, στα πλαίσια ενημέρωσης τόσο των μελών του, αλλά και των φίλων λαγοκυνηγών της ευρύτερης περιοχής, ανακοινώνει τα παρακάτω:
Συνεχίζει την λειτουργία του το Eκπαιδευτήριο μικρών λαγόσκυλων, στο χωριό Πλάτανος Τρικάλων. Το εν λόγω εκπαιδευτήριο  εμπλουτισμένο με 12 και πλέον λαγούς,  δέχεται όλους τους φίλους λαγοκυνηγούς της περιοχής Τρικάλων, αλλά και των γύρω περιοχών, να εκπαιδεύουν ειδικότερα, γρηγορότερα και καλύτερα τα μικρά και  άπειρα λαγόσκυλα-ιχνηλάτες ιδιοκτησίας των, στα ίχνη του λαγού. Έτσι περιορίζει τις άστοχες εξόδους και δαπάνες κίνησης των μελών του Ομίλου, προφυλάσει τους μικρούς ιχνηλάτες από άλλα ίχνη(αλεπού-κουνάβι κ.λ.π.)και  καθοδηγούνται υπεύθυνα στην εκπαίδευση και στην υπακοή.
 Το τηλέφωνο για ραντεβού εισόδου είναι το: 6976737722. Η διάρκεια του χρόνου εκπαίδευσης είναι 1 ώρα και ο αριθμός των σκυλιών μέχρι 2 ηλικίας έως 18 μηνών και απαραίτητα του ίδιου ιδιοκτήτη. Ο σεβασμός και η καθαριότητα του περιβάλλοντος, εντός και εκτός του εκπαιδευτηρίου θα πρέπει να είναι πρωταρχική επιδίωξη όλων μας. Επίσης το Δ.Σ. του Ομίλου σε πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε και όρισε ημερομηνία για την πραγματοποίηση της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης και την διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. την 1-3-2016,ημέρα Τρίτη και ώρα 8,00 μ. στα Γραφεία του Ομίλου Ζωαγορά).  Σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική Γ.Σ. θα γίνει την 8-3-2016 στον ίδιο χώρο και ώρα. Αιτήσεις υποψηφιοτήτων θα γίνονται δεκτές μέχρι και την 29-2-2016.