Επειδή οι συμμετοχές στην εκδρομή του συλλόγου φίλων σιδηροδρόμου Τρικάλων έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και φαίνεται ότι προκύπτει ανάγκη να χρησιμοποιηθεί και δεύτερο πούλμαν, παρακαλούμε όσους έχουν ήδη εγγραφεί   να οριστικοποιήσουν την συμμετοχή τους το αργότερο έως την Τετάρτη 13 Απριλίου.
Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:
1η μέρα:
Αναχώρηση 6.00 πμ. οδικώς από τα Τρίκαλα.
Το μεσημέρι γεύμα και μικρή περιήγηση στο Μπάνσκο.
Στη συνέχεια ακολουθώντας την πανέμορφη ορεινή διαδρομή ανάμεσα στα βουνά Ρίλα και Ροδόπη θα κατηφορίσουμε το απόγευμα στην πεδιάδα της Φιλιππούπολης και θα φθάσουμε αργά το απόγευμα στη Στάρα Ζαγόρα,  όπου και θα διανυκτερεύσουμε.
2η μέρα:
Θα ταξιδέψουμε με το τρένο στην ορεινή πόλη του Βελίκο Τάρνοβο όπου θα γίνει ξενάγηση. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα επισκεφθούμε την κοιλάδα των Ρόδων στην περιοχή της λίμνης του Κάζανλακ και θα επιστρέψουμε στη Στάρα Ζαγόρα όπου επίσης θα γίνει ξενάγηση.
3η μέρα:
Θα ταξιδέψουμε το πρωί με το τρένο στη Βάρνα στη Μαύρη Θάλασσα όπου θα μείνουμε και θα ξεναγηθούμε μέχρι αργά το απόγευμα.
Το βράδυ θα μεταβούμε, περνώντας από την Αγχίαλο στην Πόλη του Πύργου (Burgas)όπου και θα διανυκτερεύσουμε.
4η μέρα:
Αφού επισκεφθούμε το πρωί τη Σωζόπολη θα αναχωρήσουμε μέσω Ορεστιάδας για το ταξίδι της επιστροφής.
Για την οριστικοποίηση της συμμετοχής και επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Βασίλη Τριανταφύλλου στο τηλέφωνο: 6979553692.
Θα τηρηθεί όπως πάντα απόλυτη σειρά προτεραιότητας.