Στο πλαίσιο της καλύτερης ενημέρωσης των Τρικαλινών για τις  εξελίξεις και τα σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και Ε.Ε. στην περιοχή η Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνει εκδήλωση σήμερα Πέμπτη 8 Νοέμβρη 2018 και ώρα 7 μ.μ. σε αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη (ισόγειο διοικητήριο παλιών φυλακών Τρικάλων).

Θέμα της εκδήλωσης “Ευρωατλαντικοί σχεδιασμοί στην περιοχή και οι κίνδυνοι από την εμπλοκή της χώρας μας σε αυτούς”.

Ομιλητής θα είναι ο κ. Νίκος Ζώκας, αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ. Καλούνται όλοι οι φίλοι να παρακολουθήσουν την ομιλία.
Συγκέντρωση υπογραφών
Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η συγκέντρωση υπογραφών στο κείμενο των Επιτροπών Ειρήνης Τρικάλων, Λάρισας, Μαγνησίας και Καρδίτσας από συνδικαλιστικές οργανώσεις και μαζικούς φορείς που εκπροσωπούν τους εργατοϋπαλλήλους, τους μικρομεσαίους ΕΒΕ, τους αγρότες, τους επιστήμονες, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες, τους συνδικαλιστές – φοιτητές και μαθητές. Με τη διακήρυξη των θεσσαλικών επιτροπών καταδικάζεται η απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την εγκατάσταση νέων στρατιωτικών βάσεων στη χώρα μας και κυρίως στη Λάρισα και τη Μαγνησία. Αυτό το γεγονός εμπλέκει την Ελλάδα στα σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και Ε.Ε. στη Ν/Α Μεσόγειο, τα Βαλκάνια και το Αιγαίο ενώ εγκυμονεί τον κίνδυνο να τεθεί η χώρα μας στο επίκεντρο ισχυρού πλήγματος από αντίπαλες δυνάμεις σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής με τραγικές συνέπειες για το λαό μας.
Ο γιορτασμός του Πολυτεχνείου
O αγωνιστικός –αντιιμπεριαλιστικός γιορτασμός για τα 45 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Νοέμβρη 2018 και ώρα 12.00 μ. στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου Τρικάλων (Κεντρική Πλατεία). Αυτό αποφασίστηκε μεταξύ άλλων στη σύσκεψη που έγινε μετά από πρωτοβουλία της Επιτροπής Ειρήνης Τρικάλων και τη συμμετοχή συνδικαλιστικών οργανώσεων και μαζικών φορέων που εκπροσωπούν τους εργατοϋπαλλήλους, τους μικρομεσαίους ΕΒΕ, τους αγρότες, τους επιστήμονες, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες, τους συνδικαλιστές – φοιτητές και μαθητές.