Την εκ νέου υποψηφιότητα του ως δημοτικός σύμβουλος δηλώνει ο Θόδωρος Σπανός, όπως ανέφερε σήμερα στη Λέσχη 97,6:
«Λογικά αύριο θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση του επικεφαλής, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Κώστας Κρεμμύδας. Έχει μιλήσει ήδη με όλους τους συναδέλφους της δημοτικής ομάδας, και θεωρώ ότι έχουν υποχρέωση να τον στηρίξουν όλοι.

Όποιος δεν θέλει να κατέβει, να το δηλώσει ευθέως. Εγώ το έχω δηλώσει εξ’αρχής ότι με όποιον επικεφαλής και να εκλέξει η ομάδα Λάππα, θα είμαι ο πρώτος που θα πάω. Μου αρέσουν τα κοινά και η καθημερινότητα της πόλης και γι αυτό συμμετέχω πάντα, όχι για να παίρνω θέσεις. Κάποτε με το Χρήστο Λάππα όταν νομίζανε ότι κερδίζουμε το Δήμο, ‘σκοτωνότανε’ όλοι να μπούνε στο ψηφοδέλτιο, πρέπει και τώρα στα δύσκολα να βάλουν όλοι ‘πλάτη’.

Στην αυριανή συνάντηση πρέπει τουλάχιστον το 30% των ατόμων του συνδυασμού να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, να ξεκινήσει δηλαδή ο νέος επικεφαλής με περίπου 15 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.
Εγώ πάντως ακόμα και τον Χρήστο Λάππα, που εκδήλωσε επιθυμία να συμμετέχει ως δημοτικός σύμβουλος, θα τον…περάσω σε ψήφους. Αφού δεν κατέβηκε ως υποψήφιος Δήμαρχος, ούτε με τη δεύτερη ψήφο δεν θα τον βοηθήσω, θα μαζέψω για μένα.»