"Τί είναι αυτό που σε γεμίζει και σε παρακινεί να ασχολείσαι με τα κοινά; Αυτή ακριβώς η εικόνα, χθες (Κυριακή) στο Μουσείο Τσιτσάνη" σημειώνει σε ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Οπως σημειώνει "δεν πρέπει να μηδενίζουμε το έργο κανενός, αλλά να στηριζόμαστε σε αυτά που βρήκαμε και να συνεχίζουμε".

Στην ανάρτησή του σημειώνει τα εξής: "Μέσα, η ΕΣΕΕ και ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων έκαναν κοινή συνεδρίαση, παρουσιάζοντας τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής.
Και έξω... χαρά Θεού! Δεκάδες οικογένειες, παιδιά με ποδήλατα και μπάλες να απολαμβάνουν τη λιακάδα.
Στο πλάι, μαθητές από την Ελλάδα και τη Γερμανία μέσω προγραμμάτων Erasmus φέρνουν -μέσω της μουσικής και του χορού- τους πολιτισμούς μας πιο κοντά.
Και λίγα μέτρα παρακάτω, στην οδό Όθωνος, λεωφορεία με φίλους από όλη την Ελλάδα, που επιλέγουν πλέον σταθερά τα Τρίκαλα για τις εκδρομές τους.
Το κατασκευαστικό κομμάτι του έργου στο Μουσείο Τσιτσάνη (παλιές Φυλακές) ξεκίνησε τον Οκτώβρη του 2014, αλλά για αυτό, προφανώς φρόντισαν τουλάχιστον άλλες τρεις Δημοτικές αρχές πριν τη δική μας.
Για να γίνει η ανταλλαγή των οικοπέδων, να γίνουν οι μελέτες, να δημιουργηθεί ο φορέας, να ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ, να κατασκευαστεί.
Αυτό λείπει από την Αυτοδιοίκηση σήμερα. Το να μη μηδενίζουμε το έργο κανενός (ούτε οι πρώην ούτε οι νυν), να στηριζόμαστε σε αυτά που βρήκαμε και να συνεχίζουμε!"

Δείτε την ανάρτηση: