Επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στην περιοχή του πάρκου του Αη Γιώργη θέτει επί τάπητος ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Στόχος του Δήμου Τρικκαίων είναι η σύνδεση του αερίου με το πάρκο, προκειμένου να αξιοποιηθεί η πισίνα και να αποτελέσει ένα μικρότερο κολυμβητήριο για τα Τρίκαλα.

Το ζήτημα έθεσε και συζήτησε ο κ. Παπαστεργίου με τον κ. Λεωνίδα Μπακούρα, Γενικό διευθυντή της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), ο οποίος τον επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 2 Ιουλίου 2018 στο Δημαρχείο. Μαζί του ήταν η Διευθύντρια Ανάπτυξης και Νέων Συνδέσεων κ. Ευθυμία Καλογήρου και ο διάλογος υπεισήλθε σε πιο συγκεκριμένα στοιχεία για το έργο.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων επιδιώκει σύντομα να τεθεί προς έγκριση η σχετική μελέτη που ολοκληρώνουν οι υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων για το κολυμβητήριο – πισίνα στο όμορφο πάρκο των Τρικάλων.
Η «τροφοδότηση» της πισίνας με φυσικό αέριο διευκολύνει και το ύψος του προϋπολογισμού για το έργο που επιδιώκεται να υλοποιηθεί στην περιοχή.