Όπως έγινε γνωστό από τη διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Β. Κάκλα αύριο Παρασκευή 17 Ιουνίου /θα δοθούν στους Διευθυντές των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων τα αποκόμματα και οι καταστάσεις με τις βαθμολογίες των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (Ομάδα Β’). Η  ανακοίνωσή τους θα γίνει την ίδια μέρα στις 12 μ. για όλα τα σχολεία μετά τον έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί από το σχολείο.

Στατιστικά
Συνωστισμός στις μεσαίες βαθμολογίες προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας.
Στις εξετάσεις μπήκαν συνολικά 650 θέματα, τα οποία όπως τονίστηκε «ήταν από το βιβλίο, δηλαδή από την τάξη διδασκαλίας».
Ως προς τις επιδόσεις των μαθητών, στα αρχαία ελληνικά έγραψε πάνω από τη βάση το 47,35%, ενώ αρίστευσε το 10,25%. Στα λατινικά το 69,09% και στην ιστορία το 52,23%. Αντιστοίχως στα μαθηματικά θετικών σπουδών πάνω από τη βάση έγραψε το 53,24%, στη φυσική το 69,5% και στη χημεία το 75,27%.