Στο επίκεντρο των μοτοσικλετιστών Harley-Davidson θα βρεθούν για 2 μέρες τα Τρίκαλα καθώς σήμερα και αύριο στην περιοχή θα βρίσκονται χαρλεάδες από όλη την Ελλάδα στο πλαίσιο της εξόρμησης που διοργανώνει στο Νομό το HOG Athena Chapter. Στο σχετικό μήνυμα αναφέρονται τα εξής:
«Φίλες και φίλοι, μελή του Hog Athena Chapter
Η ώρα για την εκδρομή μας στα Τρίκαλα έφτασε. Μαζευόμαστε στις 8.30 το πρωί της Παρασκευής στα Mac Donalds στις Αφιδνες από όπου θα ξεκινήσουμε στις 9.00 με πρώτη στάση και ανεφοδιασμό στα Goody’s στη Λαμία. Στη συνέχεια  μέσω Δομοκού θα φτάσουμε για μεσημεριανό φαγητό στο Κεραμαριό. Μετά το φαγητό κάνουμε check in στα ξενοδοχεία μας έχοντας το υπόλοιπο βράδυ ελεύθερο για βόλτα στα πανέμορφα Τρίκαλα.
Την επομένη μέρα Σάββατο… θα κάνουμε ένα πολύ όμορφο τοπικό ride μέχρι την λίμνη Λογγά και το όμορφο Μαυρέλι και θα καταλήξουμε το μεσημέρι για φαγητό στη Φήκη. Το βράδυ πάλι είναι ελεύθερο για φαγητό και ποτό στην Πόλη των Τρικάλων. Τέλος την Κυριακή το πρωί θα ξεκινήσουμε κατά τις 10.30 με πρώτο προορισμό το φράγμα του Σμοκόβου και το ομώνυμο χωριό οπου θα πιούμε καφεδάκι.  Στη συνέχεια  θα σκαρφαλώσουμε στον ορεινό όγκο της Ευρυτανίας κάνοντας μια από τις πιο όμορφες διαδρομές στην Ελλάδα και θα καταλήξουμε το απόγευμα στα Καμένα Βούρλα για φαγητό. Η αναμενόμενη ώρα άφιξης στην Αθήνα είναι περίπου στις 8 το βράδυ».