Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του "Άρη Αγίας Μονής", σχετικά με το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή της ομάδας του.

Πλέον, αναμένεται από την ΕΠΣΤ η ανακοίνωση σχετικά με την πραγματοποίηση ή όχι του αγώνα της ομάδας για την 2η αγωνιστική της κατηγορίας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση του ΑΡΗ Αγ.Μονής, έπειτα από το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα που παρουσιάστηκε στην ομάδα, με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι κινήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες που επιβάλλουν τα ισχύοντα πρωτόκολλα προστασίας. Επικοινωνήσαμε έγκαιρα με την υπεύθυνη του ΕΟΔΥ κα Νάτσινα και άμεσα ενημερώθηκε η Ε.Π.Σ.Τρικάλων.

Οφείλουμε σ΄αυτό το σημείο να εξάρουμε το ενδιαφέρον της κ.Νάτσινα αλλά και του κ. Μπουτζιώλη έως τις πρώτες πρωινές ώρες και τους ευχαριστούμε γι΄αυτό.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, κινήθηκε ήδη η διαδικασία ιχνηλάτησης των στενών επαφών του αθλητή καθώς και η απολύμανση των αθλητικών χώρων.

Το πιο σημαντικό,που αφορά και τον αθλητή, είναι ότι η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και τηρεί τα προβλεπόμενα από την ιατρική κοινότητα".