Δύο μήνες πριν την έναρξη της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης γιορτής στην Ελλάδα, ο Δήμος Τρικκαίων (επι)βραβεύει τους επιχειρηματίες των Τρικάλων.

Ολους, όσοι μετείχαν στην καινοτόμο ιδέα, της δημιουργίας Ακαδημίας Επιχειρηματικότητας Μύλου των Ξωτικών. Παρακολουθώντας δωρεάν σεμινάρια από στελέχη της Optimal HR Group, με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, οι επιχειρηματίες χωρισμένοι σε ομάδες επιμορφώθηκαν για:
– ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των τρικαλινών επιχειρήσεων,
– βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης,
– ανάδειξη των τρικαλινών επιχειρήσεων ως πρωτοπόρων στη δημιουργία θετικών εμπειριών και εξελιγμένων υπηρεσιών για τους επισκέπτες.
Με την ολοκλήρωση της 1ης Ακαδημίας μπήκαν οι βάσεις για την καθιέρωσή της ως ενός σχολείου διαρκούς εκπαίδευσης των τοπικών επιχειρήσεων, ενισχύοντας την τρικαλινή επιχειρηματικότητα.
Πλέον, ο Δήμος Τρικκαίων πραγματοποιεί την τελετή απονομής των πιστοποιητικών παρακολούθησης στους συμμετέχοντες επιχειρηματίες, δίνοντας το έναυσμα για την τελική ευθεία της μεγάλης χριστουγεννιάτικης γιορτής.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 15:00, στο θέατρο «Μηχανουργείο» του Μύλου Ματσόπουλου
Η 1η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας του Μύλου των Ξωτικών αποτελούνταν από έξι 4ωρες εκπαιδευτικές συναντήσεις, που ξεκίνησαν τον Απρίλιο κι ολοκληρώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018.
Στην 1η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας του Μύλου των Ξωτικών, συμμετείχαν περισσότερες από 20 τοπικοί επιχειρηματίες, οι οποίοι προέρχονταν από τους δύο μεγάλους τομείς της τοπικής οικονομίας που συνδέονται άμεσα με τη λειτουργία του Μύλου των Ξωτικών: Α) Εστίαση, Ξενοδοχεία, Λιανεμπόριο και Β) Εφοδιαστική Αλυσίδα, Βιομηχανία.