Καθώς βγαίνουν τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργήθηκαν στο οικογενειακό και συγγενικό περιβάλλον της 88χρονης γυναίκας από τα Τρίκαλα, που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, εντοπίστηκε σήμερα το δεύτερο κρούσμα στα Τρίκαλα. 

Πρόκειται για γυναίκα, συγγενικό της πρόσωπο, με την κατάσταση της υγείας της να είναι καλή και να βρίσκεται ήδη στο Νοσοκομείο Τρικάλων. 

Όπως αναμένεται τις επόμενες ώρες και ιδιαίτερα αύριο θα υπάρχουν τα αποτελέσματα όλων των δειγμάτων, που λήφθηκαν στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ. 

Τέλος, σχετικά με τα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν από την απουσία κρουσμάτων από τα Τρίκαλα στην επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας νωρίς το απόγευμα, αυτό οφείλεται στο γεγονός της διαφορετικής ώρας κατά την οποία εκδίδονται τα δελτία της ημερήσιας καταγραφής των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα. 

Μέχρι τις 2 το μεσημέρι που ολοκληρώνει την 24ωρη καταγραφή της η Περιφέρεια δεν είχε βγει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα του θετικού τεστ, που αφορά στο δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στα Τρίκαλα. 

trikalaenimerosi.gr