Η εκπρόσωπος της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, η κ. Ράνια Αντωνοπούλου, αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, και αρμόδια για την καταπολέμηση της ανεργίας, ετοιμάζεται το Σάββατο 16/3 να επισκεφτεί την πόλη μας, προφανώς για να διαφημίσει την αντιλαϊκή πραμάτεια της κυβέρνησής της και των "θεσμών".
Μιας πολιτικής που υπογράφει και υλοποιεί μνημόνια, αξιοποιεί τις "εργαλειοθήκες" του ΟΟΣΑ, βαθαίνει ακόμη περισσότερο την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, εξαπλώνει την ανεργία, την υποαπασχόληση και τη "μαύρη" εργασία.
Μιας πολιτικής που ετοιμάζεται να αυξήσει τα όρια των απολύσεων, να "θάψει" μια για πάντα τις συλλογικές διαπραγματεύσεις και να καταργήσει κάθε ίχνος εργασιακών, συνδικαλιστικών και δημοκρατικών διακαιωμάτων.
Μιας πολιτικής που προσθέτει στα τραγικά της επιτεύγματα της φτώχειας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, καθημερινά θύματα ντελιβεράδες, ειδικευόμενους γιατρούς, οικοδόμους, οι οποίοι πέφτουν θύματα της ανασφάλειας, της εργοδοτικής τρομοκρατίας, της καθημερινής πίεσης και του άγχους για επιβίωση και το μεροκάματα.
Αυτή την πολιτική έρχεται να υπερασπιστεί η κ. Αντωνοπούλου το Σάββατο.
Δεν γίνεται να της επιτραπεί να κάνει τουριστική περαντζάδα στην πόλη μας. Πρέπει να αισθανθεί την οργή της κοινωνικής πλειοψηφίας!
Καλούμε όλες κι όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία , τον κόσμο της επισφάλειας και της ανεργίας , τα σωματεία και τις συνδικαλιστικές παρατάξεις, τις συλλογικότητες και τα στέκια , τις πολιτικές οργανώσεις και τα μετωπικά σχήματα, σε μαζική και μαχητική παρέμβαση καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής  κι έμπρακτη αποδοκιμασία των εκπροσώπων της.
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων