Ανοιχτός σε συνεργασία για τις επόμενες δημοτικές εκλογές δήλωσε πως είναι ο Δημήτρης Χατζηγάκης, όπως είπε σήμερα σε συνέντευξη του στη Λέσχη 97,6:
«Σ’αυτή την πόλη πρέπει να γίνει μια σοβαρή κίνηση, οι πειραματισμοί που όλοι κατεβαίνουν έτσι μόνο για να πούνε ότι κατεβήκανε πρέπει να εκλείψουν. Εδώ πρέπει να γίνει μια συνένωση δυνάμεων και να βγει κάτι σοβαρό. Ήδη κάνω κάποιες κινήσεις και μιλάω με νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη, και προσπαθώ να τους βάλω στο παιχνίδι.
Εγώ είμαι ανοιχτός σε συνεργασίες, δεν έχω τον καημό να είμαι ο ίδιος επικεφαλής ενός συνδυασμού, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να είμαι απλός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Όσοι ακολουθούσουν σε μια συνεργασία θα πρέπει να είναι άνθρωποι σοβαροί που να θέλουν να ασχοληθούν με τα προβλήματα και όχι να θέλουν μόνο την καρέκλα.
Με την παρούσα δημοτική αρχή δεν έχω κανένα πρόβλημα, έχω όμως διαφορές όσον αφορά στη λειτουργία της, είναι κάτι που το έχω αναφέρει επανειλημμένα. Προσπαθώ με την εμπειρία μου να δώσω μια καθοδήγηση σε ορισμένα πράγματα, δυστυχώς όμως δεν τη δέχονται. Υπάρχει ένας άκρατος εγωισμός στον Δήμαρχο, που εμένα με βρίσκει αντίθετο. Εγώ είμαι υπέρ του διαλόγου, θα δούλευα περισσότερο με την αντιπολίτευση και θα συζητούσα μαζί τους, δεν θα διοικούσα ως ‘αποφασίζω και διατάζω’.
Το αν θα έρθει ο Χρήστος Μιχαλάκης στο Δήμο μου είναι αδιάφορο. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι κάνει καλά τη δουλειά του στο πόστο που έχει τώρα, δεν καταλαβαίνω γιατί να έρθει στο Δήμο. Έλυσε όλα τα προβλήματα της Περιφέρειας και τώρα θα λύσει και του Δήμου; Οι πολιτικές φιλοδοξίες πρέπει να έχουν κι ένα στόχο, δεν μπορεί να πέφτουν στις πλάτες των δημοτών».