Ανεπιθύμητο κήρυξε το δημοτικό συμβούλιο Τρικάλων στη χθεσινή του συνεδρίαση τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής στην πόλη.
Μετά την Πάτρα και τη Λάρισα, το δημοτικό συμβούλιο Τρικάλων σε ψήφισμα που ενέκρινε κατά πλειοψηφία κήρυξε ανεπιθύμητο στην πόλη τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής με αφορμή τις πληροφορίες περί της επικείμενης επίσκεψής του το προσεχές Σάββατο, 11 Νοεμβρίου.
Το θέμα έθεσε στο Σώμα η παράταξη «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή», υιοθετώντας την ανακοίνωση της Ανοιχτής Συνέλευσης του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων. Μετά από συζήτηση στο πλαίσιο της οποίας κατατέθηκαν διάφορες απόψεις (από το «να μην κηρυχθεί ανεπιθύμητος ο αρχηγός του νεοναζιστικού κόμματος διότι δεν είναι δυνατό το Σώμα να ασκήσει βία σε ένα μόρφωμα που ενέχει τη βία», μέχρι το «να μην εμποδιστεί να έρθει στην πόλη, ώστε να μην «δοξαστεί κρυπτόμενος, αλλά να γελοιοποιηθεί δοξαζόμενος»(!), η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων αποφάσισε να κηρύξει ανεπιθύμητο τον αρχηγό της Χ.Α στην πόλη των Τρικάλων.
Τέλος, να σημειωθεί ότι δικό της ψήφισμα κατέθεσε στο Σώμα η Λαϊκή Συσπείρωση. Οι σύμβουλοι της παράταξης θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα διοργανώσει αύριο, Πέμπτη το ΠΑΜΕ κατά της Χ.Α. και του Μιχαλολιάκου και της κυβερνητικής πολιτικής.

ert.gr