Παρουσία του ευρωβουλευτή κ. Ανδρουλάκη το ΚΙΝ.ΑΛ. στα Τρίκαλα, έκοψε το πρωί της Κυριακής την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Στο Φρούριο όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση έδωσαν το παρόν πολλά στελέχη, μέλη και φίλοι του κινήματος με την ευχή όλων το κόμμα να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη και να γίνει ξανά πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων.

Με την ευκαιρία της έλευσης του στα Τρίκαλα ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε στους παρευρισκόμενους για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν τη χώρα, το ΚΙΝ. ΑΛ άλλα και ευρύτερα τον χώρο της κεντροαριστεράς.

Ο ευρωβουλευτής έκανε παράλληλα μια γενικότερη αναφορά στη σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία και το τι είναι αυτό που θέλει και πρέπει ν’ ακολουθήσει εφεξής το ΠΑΣΟΚ, για να μπορέσει να σταθεί πολιτικά.

Τόνισε, επίσης, τις διακριτές διαφορές του από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έκλεισε την ομιλία του επισημαίνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει ν’ αναγεννηθεί και να μπει τέλος στην εσωστρέφεια και το διχασμό, δίχως αυτό ν’ αναιρεί την ανάγκη για επαναπροσδιορισμό των πολιτικών του προτεραιοτήτων.

tv10.gr