Στην αποκατάσταση ενός σημαντικού θρησκευτικού μνημείου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Π.Ε. Τρικάλων. Η Οικονομική Επιτροπή έδωσε την έγκριση για το αποτελέσμα του διαγωνισμού του έργου για την αναστήλωση του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου, προϋπολογισμού 700.000 ευρώ. Με το έργο προβλέπεται να γίνουν εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του οικοδομήματος  του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού Φλαμουλίου Τρικάλων
«Τα πολιτιστικά και θρησκευτικά μνημεία πρέπει να είναι προσβάσιμα στους πολίτες και τους επισκέπτες, μέσα από ένα πλαίσιο που σέβεται την υπόστασή τους και  τονίζει τη διαλεκτική σχέση του παρελθόντος με το παρόν. Θεωρούμε την πολιτιστική κληρονομιά «κομβικό σημείο» της ιστορικής μας συνέχειας ως έθνος.
Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας, συνεχίζουμε να στηρίζουμε έργα που συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.