Σε στέκι των μικρών θεατρόφιλων Τρικαλινών μετατρέπεται κάθε Σάββατο το Μεταθέατρο Κέντρο Τέχνης μετά την ενθουσιώδη υποδοχή του project  «Οι κούκλες με τα παραμύθια», το οποίο παρουσιάζει στις 6.30 το απόγευμα κι ένα διαφορετικό παραμύθι.
Μετά την πετυχημένη παρουσίαση των παραστάσεων «Η Μυλωνού και το Ξωτικό» και «Το αηδόνι του Αυτοκράτορα», το ερχόμενο Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, παρουσιάζεται το παραμύθι «Χάνσελ και Γκρέτελ».
Πριν απ’ αυτό, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, επαναλαμβάνεται στις 05.30 το απόγευμα, για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να το απολαύσουν,  «Το αηδόνι του Αυτοκράτορα».
Στόχος του project «Οι κούκλες με τα παραμύθια», είναι να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με τα κλασσικά παραμύθια ενώ ταυτόχρονα να αναπτύξουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Για το σκοπό αυτό άλλωστε, μετά από κάθε παράσταση, όλοι οι μικροί θεατές έρχονται σε επαφή με τις κούκλες, αλλάζοντας αλλά και παίζοντας οι ίδιοι την ιστορία, με την ευθύνη και την επίβλεψη του σκηνοθέτη Π. Νακόπουλου.
Με χειροποίητες κούκλες και μέσα λιτά που υπογραμμίζουν κύρια το λόγο και τα μηνύματα, παρά την εικόνα και το θέαμα, «Οι κούκλες με τα παραμύθια» , αποτελούν την απόδειξη πως τα παιδιά έχουν το δικό τους κριτήριο και το δικό τους τρόπο να αναζητούν την ουσία των πραγμάτων.
Παραστάσεις κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 05.30 και 06.30 αντίστοιχα με την είσοδο στα 3 ευρώ μόνο. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 698 37 96 504.