Με δυο παραστάσεις την εβδομάδα και διαφορετικά έργα την κάθε φορά, συνεχίζει το Μεταθέατρο και η Παιδική του Σκηνή «ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ» τον κύκλο του «Οι κούκλες με τα παραμύθια».
Αυτή την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 5.30 το απόγευμα παρουσιάζεται για όσους το έχασαν το παραμύθι «Η ΜΥΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ» ενώ το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 6.30 οι μικροί φίλοι του Μεταθεάτρου αλλά και οι ενήλικες συνοδοί τους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν «ΤΟ ΑΗΔΟΝΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ».
Με χειροποίητες κούκλες, τη συνδρομή επαγγελματιών ηθοποιών που δανείζουν τις φωνές τους για το ζωντάνεμα των ηρώων και προσεκτικά επιλεγμένες μουσικές από το χώρο της κλασσικής μουσικής και της μουσικής των λαών, το ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ επιχειρεί να φέρει ένα διαφορετικό είδος ψυχαγωγίας που έλειπε από την πόλη των Τρικάλων.
Μετά την ολοκλήρωση της κάθε παράστασης, τα παιδιά συμμετέχουν με την ευθύνη του ίδιου του σκηνοθέτη Πάνου Νακόπουλου, σε μια ανατρεπτική Δραματοποίηση του κάθε παραμυθιού, αλλάζοντας το κείμενο και παίζοντας τα ίδια τους ρόλους του παραμυθιού, εμπλουτίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο της φαντασία τους και μαθαίνοντας την τέχνη του Θεάτρου.
Η είσοδος είναι 3 ευρώ και σε κάθε παράσταση 2 τυχεροί θεατές, κερδίζουν από δυο δωρεάν εισιτήρια για την παρακολούθηση της επόμενης παράστασης.
Περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων που είναι απαραίτητες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν το 698 37 96 504.