Ο Βασίλης Νανάκης μετά τον Μπράιαν Φρίελ και τη «ΜόλλυΣουίνυ» (2013), παρουσιάζει αυτή τη φορά στο θεατρόφιλο κοινό των Τρικάλων τον Άλαν Μπέννετ- έναν από τους δημοφιλέστερους βρετανούς δημιουργούς- και το έργο του «Η ευκαιρία της ζωής της».
Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 9.30 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων«η Λέσλι του Μπένετ, μια επίδοξη ενζενί, θέλει να είναι μέσα στα κινηματογραφικά πράγματα.Έλλειψη ταλέντου,έλλειψη στιβαρών ανθρώπων που ποτέ δεν την ανέλαβαν ή δεν της έδωσαν όποια ώθηση για να αναρριχηθεί στο χώρο του θεάματος, φυτοζωεί στον χώρο.Η μεγάλη της επιτυχία ήταν ένα αμυδρό πέρασμα από την ταινία "Τες"του ΡομάνΠολάνσκι.Η μόνη της περγαμηνή λοιπόν ο Ρομάν.Και το πικ της τελικά η συμμετοχή της σε ταινία πορνό,που μοιάζει να το προσπερνά και ουτοπικά να θεωρεί πως συμμετείχε σε μια κανονική ταινία» (Ρόρη Μάτη).
Θεατρικό έργο του Άλαν Μπέννετ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στα Τρίκαλα (και τρίτη στην Ελλάδα- Αθήνα) σε σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία του Βασίλη Νανάκη, με τη Ρούλα Καραφέρη να ερμηνεύει τον ρόλο της Λέσλυ.
Ο θεατρικός μονόλογος παρουσιάστηκε στις αρχές του μήνα στη Λάρισα στο θέατρο ΟΥΗΛ, θα παιχτεί στην Κατερίνη και μετά τα Τρίκαλα θα συνεχίσει σε Βόλο, Θεσσαλονίκη, Αθήνα κ.α..
Να σημειωθεί ότι οΒασίλης Νανάκης είναι ένας ανεξάρτητος δημιουργός, που παράγει μόνος του τις παραστάσεις που στήνει (κυριολεκτικά nobugetstory) και δεν έχει επιχορηγηθεί ποτέ από κρατικούς, δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς.
Συντελεστές
Κινησιολογία: Βασίλης Νανάκης, Ρούλα Καραφέρη
Μουσική επιμέλεια: Κώστας Σταυριανός
Σκηνικά – Κοστούμια : Εβελίνα Δασκαλοπούλου
Φωτισμοί: Βασίλης Νανάκης
Μακιγιάζ: Δημήτρης Τσαπραλής
Σχεδιασμός αφίσας: UPMESS
Είσοδος 8 ευρώ. Για φοιτητές και ανέργους 5 ευρώ.