Οι Θήκες Sony Ericsson Xperia αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι θέλουν να διατηρήσουν σε καλή κατάσταση το τηλέφωνό τους. Με τη χρήση τους μπορείτε να προστατέψετε το αγαπημένο σας τηλέφωνο αποτελεσματικά από χτυπήματα, γρατζουνιές και φθορές. Στη αγορά θα βρείτε πληθώρα επιλογών, τόσο σε σχεδιασμό, όσο και σε χρώματα.

Το πορτοφόλι και το κινητό σας τηλέφωνο θα πρέπει να είναι πάντα μαζί, αν θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, ενώ ο συνδυασμός τους κάνει τη συσκευή σας πιο λειτουργική. Το συγκεκριμένο πορτοφόλι - θήκη είναι ειδικά σχεδιασμένο για το Sony Xperia E5 και διαθέτει τρεις θήκες για πιστωτικές κάρτες και μια εσωτερική για χαρτονομίσματα.

Με προσεγμένη ραφή και μαγνητικό κλιπ σας παρέχει ευκολότερη χρήση, ενώ το κινητό εφαρμόζει άψογα στην εσωτερική θήκη σιλικόνης που διαθέτει το πορτοφόλι. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Xperia E5 ενώ βρίσκεται στη θήκη, να μιλήσετε, να βγάλετε φωτογραφίες, να το φορτίσετε ή να ακούσετε μουσική με τα ακουστικά.

Τέλος, ο έξυπνος σχεδιασμός της, επιτρέπει στη θήκη να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση στήριξης ώστε να παρακολουθείτε το υλικό σας και να εργάζεστε με την επιθυμητή γωνία θέασης.