Αυτό το καλοκαίρι θα έχουμε δύο Πανσελήνους στο ζώδιο του Υδροχόου. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουλίου 2021 στην 01o 26’ του Υδροχόου και η δεύτερη στις 22 Αυγούστου 2021. Παρότι πραγματοποιούνται και  οι δύο στο ίδιο ζώδιο, οι όψεις που σχηματίζονται είναι διαφορετικές, άρα και οι ενέργειες που εκλύονται. Παρόλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους και κάτι που ξεκινά τώρα με αυτό το φεγγάρι φαίνεται ότι θα πάρει τεράστιες διαστάσεις και θα φτάσει στο αποκορύφωμα του με την Πανσέληνο του Αυγούστου στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου.

Η Πανσέληνος στις 24 Ιουλίου, ονομάζεται και «φεγγάρι του κόκκινου ελαφιού», διότι αυτήν την περίοδο τα ελάφια αρχίζουν να αναπτύσσουν το μεταξένιο κοκκινωπό τους τρίχωμα ενώ τα κέρατα στο κεφάλι των αρσενικών ελαφιών βρίσκονται στην πλήρη ανάπτυξη τους. Ονομάζεται όμως  και «Πανσέληνος της καταιγίδας», καθώς υπήρχαν πολλά ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή της Νέας Αγγλίας των ΗΠΑ και έτσι πήρε και αυτή την ονομασία. Βέβαια, πάντα το ολόγιομο φεγγάρι συνδέεται με ακαριαία γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα και καταστροφές.

Η ενέργεια της Πανσελήνου

Αυτό το φεγγάρι δεν αφορά μόνο τα δικά μας προσωπικά θέματα, αλλά και το γενικότερο σύνολο. Αναφέρεται στο μέλλον μας και πώς μπορούμε να το χτίσουμε με τον καλύτερο τρόπο και θα επηρεάσει τη σταθερή ομάδα ζωδίων: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες των ζωδίων. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο δεν θέλει να απομονωθούμε και να κλειστούμε στον μικρόκοσμό μας, αλλά να δούμε τη μεγάλη εικόνα και πώς οι πράξεις μας επηρεάζουν το σύνολο και το παρακάτω της ζωής μας. Να μοιραστούμε ό,τι μας απασχολεί και να βρούμε λύσεις. Να επανεξετάσουμε τις σχέσεις μας και να μην κρατάμε αυτές που δεν μας εξελίσσουν, αλλά να αποκαταστήσουμε όποιες άξιζαν και δεν τους δώσαμε την ευκαιρία. Αυτός είναι ο στόχος, αλλά η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη, τα νεύρα μας στα όρια και θα είμαστε πολύ ευσυγκίνητοι και ευερέθιστοι, ιδιαίτερα με ανθρώπους και σχέσεις που λειτούργησαν καρμικά και ίσως έφεραν ανισορροπία στη ζωή μας. Θα υπάρχει μεγαλύτερη εσωτερική ένταση και δεν θα μπορούμε εύκολα να χαλαρώσουμε και να δεχτούμε με ψυχραιμία τυχόν πιέσεις.

Η Σελήνη και ο Ήλιος βρίσκονται απέναντι. Η Σελήνη στον επαναστατικό Υδροχόο και ο Ήλιος στον φλογερό Λέοντα. Οι εκρήξεις λοιπόν μοιάζουν αναπόφευκτες, όχι μόνο στις σχέσεις, αλλά και στην κυριολεξία, αφού μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με ισχυρές εκρήξεις, κεραυνούς και καταστροφικές πυρκαγιές, όπως πέρυσι με την Πανσέληνο στον Υδροχόο που είχαμε την έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού.

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο έρχεται με ορμή για ριζοσπαστικές αλλαγές και εξελίξεις. Είναι το ζώδιο που συνδέεται με τον εγκέφαλο, το νευρικό σύστημα και το DNA μας και είναι αυτό που αναζητά την ανεξαρτησία, τη δικαιοσύνη και την απελευθέρωση μέσω των εξεγέρσεων και των εκρήξεων. Η δράση και η ορμή θα μας χαρακτηρίζει και θα θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Οι όψεις της Πανσελήνου

Το φεγγάρι σχηματίζει χιαστί όψη με την Αφροδίτη, η οποία όμως βρίσκεται απέναντι από τον Δία (ο οποίος σχηματίζει χιαστί όψη με τον Ήλιο) και έτσι τα συναισθήματα μας διογκώνονται και γινόμαστε ευερέθιστοι αν δεν παίρνουμε αυτό που θέλουμε. Η χιαστή όψη ανάμεσα στην Πανσέληνο και την Αφροδίτη αυξάνει την ανάγκη μας για αγάπη, φροντίδα, υποστήριξη και στοργή, αλλά αν αυτά δεν καλύπτονται οι εντάσεις και οι αντιδράσεις θα είναι έντονες. Τα πάντα θα μας ενοχλούν και θα έχουμε μια εσωτερική ανισορροπία. Μπορεί να υπάρχουν και καβγάδες για οικονομικούς λόγους ή για θέματα αυτοπεποίθησης ή φιλοδοξιών. Τα διλήμματα «οικογένεια ή καριέρα» θα δίνουν και θα παίρνουν και ζητήματα εγωισμού, υπερβολής και απληστίας θα βασιλεύουν. Η απάντηση σε όλο αυτό είναι η συζήτηση και η αντιμετώπιση ανεπίλυτων θεμάτων στις σχέσεις, αλλά δεν ξέρω πώς θα βρούμε την ψυχραιμία.

Η αντίθεση της Αφροδίτη με τον Δία από τη μία ευνοεί την κοινωνικοποίηση, αλλά δημιουργεί τάση για τεμπελιά και απροσεξία, οπότε αν δεν έχετε φύγει διακοπές και είστε ακόμα στη δουλειά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Επίσης αυξάνεται η ανάγκη να βρούμε ικανοποίηση μέσω απολαύσεων, οπότε μπορεί να το ρίξουμε σε υπερβολές στο φαγητό, το ποτό και σε απαγορευμένες ουσίες. Σε ό,τι αφορά στις σχέσεις η αντίθεση Αφροδίτης-Δία μεγεθύνει τις διαφορές μεταξύ των συντρόφων, αυξάνει την πολικότητα και το χάσμα γίνεται πιο ακραίο. Οι εντάσεις είναι επαναλαμβανόμενες, καθώς κανείς δεν μπορεί να χαλαρώσει και συνεχώς διεκδικεί αυτό που ο ίδιος θεωρεί δίκαιο. Η δυσκολία στην επικοινωνία θα μεταφράζεται ως αβεβαιότητα και ανασφάλεια και θα δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος ασυνεννοησίας και ρήξεων.

Οι απλανείς αστέρες

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα πόλωσης η Πανσέληνος ευθυγραμμίζεται και με κάποιους απλανείς αστέρες που ναι μεν δίνουν φαντασία, στοχαστική σκέψη, αυξάνουν τα ταλέντα, αλλά μας κάνουν και ιδιαίτερα νευρικούς, ζηλιάρηδες και εχθρικούς και με αισθήματα απόγνωσης. Επίσης μπορεί να δούμε εξελίξεις στην εξερεύνηση του διαστήματος, σε όπλα νέας τεχνολογίας, αλλά και ανακαλύψεις αρχαίων πολιτισμών.


ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24/7 θα στρέψει την προσοχή σας στη συλλογική δουλειά, στους συνεργάτες, στους φίλους και τους νέους στόχους σας. Προσπαθήστε να αφήσετε το συναίσθημα σας στην άκρη και ρίξτε μια αντικειμενική ματιά σε όλες τις σχέσεις που έχετε δημιουργήσει, φιλικές, προσωπικές και επαγγελματικές. Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, στους στόχους και τις ανάγκες σας; Ή μήπως χάνετε τον χρόνο σας με ανθρώπους και σχέσεις που δεν έχουν τίποτα να σας πουν; Αυτό το φεγγάρι είναι η ευκαιρία σας να κόψετε τους δεσμούς με ό,τι και όποιον δεν σας ταιριάζει και να κυνηγήσετε πιο ουσιαστικές σχέσεις. Ανοίξτε τον κοινωνικό σας κύκλο, βγείτε και αποδεχτείτε όλες τις προσκλήσεις. Μπορεί να παρευρεθείτε σε μια εκδήλωση και να γνωρίσετε ένα σπουδαίο άτομο που μπορεί να αλλάξει τη ρότα της ζωής σας προς το καλύτερο. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα νεύρα σας και τα ξεσπάσματα σας αν δεν γίνεται το δικό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εξελίξεις στην καριέρα, πιέσεις και αλλαγές θα έχετε με την Πανσέληνο στις 24/7 αγαπητοί μου Ταύροι, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένες-οι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Μπορεί να δοκιμαστούν τα νεύρα και η υπομονή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ειδικά στη δουλειά και αυτό ίσως φέρει γκρίνιες και στο σπίτι. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην μεταφέρετε την επιβαρυμένη ψυχολογία σας από το γραφείο στην οικογένεια και στον-ην σύντροφό σας και διατηρήστε την ψυχραιμία σας για να μπορείτε να λαμβάνετε σωστές αποφάσεις όταν είστε υπό πίεση. Αυτή η Πανσέληνος στον επαναστάτη του ζωδιακού, τον Υδροχόο, θα ενεργοποιήσει τον 10ο ηλιακό σας οίκο που αφορά το στάτους σας, την κοινωνική σας εικόνα, τον γάμο σας και την καριέρα σας και ίσως θελήσετε να κλείσετε κάποιον κύκλο που ξεκίνησε αυτή τη χρονιά. Μην φοβηθείτε να αλλάξετε τους στόχους και τις προτεραιότητες σας αν αυτό θέλετε. Αυτή η απόφαση μπορεί να σας οδηγήσει σε άλλα πιο όμορφα μονοπάτια για εσάς. Μπορεί να σας περιμένει μια νέα καριέρα, μια πιο αξιόλογη θέση, μια πιο ευτυχισμένη ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα σχέδια για μέλλον σας φωτίζει η Πανσέληνος στις 24/7 κι απαιτεί να τα δείτε όλα από ένα ευρυγώνιο φακό και μια πιο ανοιχτόμυαλη προοπτική. Μπορεί κάποια γεγονότα να σας κάνουν να αναθεωρήσετε μερικές πεποιθήσεις σας που ενδεχομένως δημιουργούν αγκυλώσεις στην εξέλιξή σας. Δεν είναι κακό να προσαρμόζεστε στις εξελίξεις και να αλλάζετε από τη στιγμή που όλα προχωράνε γύρω σας. Αφήστε τυχόν ανασφάλειες κατά μέρος και μην επιτρέπετε στους άλλους να σας καθοδηγούν στα δικά τους όνειρα και στους δικούς τους στόχους. Κυνηγήστε τα δικά σας. Και ίσως τώρα η Πανσέληνος να σας δώσει την ευκαιρία να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και να σπάσετε τη ρουτίνα σας. Μπορεί να προκύψει και κάποια πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό ή σε μια πολυεθνική εταιρεία. Μπορεί να ανοίξετε τα φτερά σας και να φύγετε για σπουδές ή μετεκπαίδευση σε μια άλλη χώρα ή πόλη. Είναι η ευκαιρία σας για την πνευματική σας επέκταση, ανοίξτε τους ορίζοντές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου φωτίζει τον ερωτικό 8ο ηλιακό σας οίκο που αφορά το σεξ, τις πηγές κοινών εσόδων, τα περιουσιακά σας στοιχεία, αλλά και όσα κρύβετε στην ψυχή σας. Ίσως λοιπόν κάνετε μία εσωτερική βουτιά, προκειμένου να ανακαλύψετε αν τα συναισθήματα που λαμβάνετε από τον σύντροφό σας σάς αρκούν και αν είναι ανάλογα με αυτά που εσείς προσφέρετε. Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι οδυνηρή και να ανοίξει κάποιες πληγές, αλλά θα σας ανοίξει και τα μάτια. Η Πανσέληνος θα σας βάλει σε φάση εξέλιξης και θα αναζητάτε αυτό που σας αξίζει, ενώ θα σας οπλίσει με θάρρος για να πάρετε τις αποφάσεις για το μέλλον σας. Παράλληλα θα νιώθετε πιο γειωμένοι, ώστε να ρυθμίσετε πρακτικά τα έξοδα και τα έσοδα, ειδικά αν έχετε κοινό πορτοφόλι με τον-τη σύντροφό σας. Ενώ μπορεί να καταφέρετε να κλείσετε μια προσοδοφόρα συμφωνία, να λάβετε δάνειο ή μια οικονομική βοήθεια, να αποπληρώσετε ένα παλιό χρέος που σας βασάνιζε ή να επενδύσετε σωστά την ακίνητη περιουσία σας. Μετά από αυτή την Πανσέληνο θα νιώθετε ότι είστε πιο ώριμοι και ότι βάλατε επιτέλους τα όρια που έπρεπε.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική θα είναι η Πανσέληνος στις 24/7 σε ό,τι αφορά τις σταθερές σας σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες σας. Ετοιμαστείτε για σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που σχετίζεστε, στον τρόπο που συνεργάζεστε και γενικότερα στη ζωή σας. Αν είστε ελεύθεροι και ορκισμένοι εργένηδες μπορεί να δεσμευτείτε, αν είστε σε μια σχέση που έχετε βαλτώσει μπορεί να κάνετε βήματα προς την… έξοδο κινδύνου ή αν το ταίρι σας κατανοήσει τις ανάγκες σας να δώσετε τελικά το φιλί της ζωής και να νιώσετε και πάλι ευτυχισμένοι στη σχέση. Αλλά και στις συνεργασίες σας θα δώσετε άλλο τόνο, αφού θα θέλετε να συνυπάρχετε με άτομα που εμπιστεύεστε και που μιλάτε την ίδια γλώσσα. Γενικότερα, θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε πώς βλέπετε τον εαυτό σας μέσα στις σχέσεις σας και θα κάνετε μια νέα αρχή, βάζοντας όρια και θέτοντας συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέλετε να πληρούνται. Διαχωρίστε τις προτεραιότητές σας, κρατήστε τους δικούς σας ανθρώπους κοντά και απομακρύνετε όσους δημιουργούν τοξικές καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε δαπανήσει πολύ από τον χρόνο σας για να φροντίζετε τους άλλους και να καλύπτετε τις ανάγκες τους. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο σας υπενθυμίζει ότι και εσείς έχετε δικαίωμα στην ξεκούραση και στη φροντίδα. Και αν οι άλλοι δεν νοιάζονται να σας την προσφέρουν, τότε είναι η στιγμή που πρέπει να αγαπήσετε λίγο τον εαυτό σας, να δώσετε σημασία στην υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας, δείτε ποιες από τις ρουτίνες που έχετε σας κουράζουν απίστευτα και αλλάξτε την οπτική σας. Μην αναλαμβάνετε εσείς όλες τις υποχρεώσεις και δεν χρειάζεται να δίνετε όλο σας το είναι στη δουλειά. Αν δεν πάρετε τις αποφάσεις μόνοι σας, τότε το σύμπαν θα σας χτυπήσει το καμπανάκι για να σας παρακινήσει να κάνετε αυτές τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερη καθημερινότητα και υγεία.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στις 24/7 εστιάζει την προσοχή σας στην ερωτική σας ζωή, στα θέματα των παιδιών κι είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Θα σας κάνει εξαιρετικά δημιουργικούς με καινοτόμες ιδέες, ενισχύοντας τη φαντασία και τον ιδεαλισμό σας. Ο ενθουσιασμός σας θα αυξηθεί, θα αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια και θα θέλετε να βγείτε, να διασκεδάσετε, να κοινωνικοποιηθείτε και να έρθετε κοντά με άλλους ανθρώπους που αγαπάτε και που σας ανεβάζουν τη διάθεση. Αν είστε σε σχέση θα θέλετε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και να ζήσετε κάποιες στιγμές πάθους, αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο ίσως αυτή είναι μια καλή στιγμή για να προσπαθήσετε, ενώ αν είστε μόνοι μπορεί να καλωσορίσετε τον έρωτα στη ζωή σας. Η αγάπη, ο ρομαντισμός και η θετικότητα θα πλημμυρίσει την καρδιά σας, οπότε βγείτε, ταξιδέψτε και βρείτε τρόπους να απολαύσετε αυτές τις στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στις 24/7 επηρεάζει τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου και ίσως εσείς να έχετε μια χωροταξική αλλαγή στη δουλειά ή στο σπίτι. Αν μπορείτε μην πιέζετε πρόσωπα και καταστάσεις οικογενειακές αυτή την περίοδο, διότι θα συναντήσετε πολλές αντιδραστικές συμπεριφορές. Αλλά επειδή και εσείς μπορεί να δεχτείτε πιέσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις, καλό είναι να απομακρυνθείτε από άτομα και συζητήσεις που μυρίζουν μπαρούτι. Οι καυτοί τομείς που επηρεάζει το φεγγάρι έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα, τους γονείς σας και την παιδική σας ηλικία. Επειδή θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι αποφύγετε συναντήσεις και κουβέντες που μπορεί να αφορούν τους παραπάνω τομείς, διότι μπορεί τα πράγματα να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να κλείσετε πολλές πόρτες πίσω σας. Χρειάζεστε χρόνο για να αισθανθείτε ξανά ασφαλείς, διότι τώρα νομίζετε ότι η αίσθηση σταθερότητας έχει χαθεί. Όμως ο φόβος δεν είναι ποτέ ο σωστός οδηγός, να θυμάστε ότι όταν κάτι τελειώνει, κάτι άλλο αρχίζει. Με θάρρος και φιλοδοξία θα ξαναγίνετε οι ηγέτες της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η Πανσέληνος στον επαναστατικό Υδροχόο εναρμονίζεται με την παρόρμηση σας και σας κάνει να θέλετε να βγείτε μπροστά με πάθος και να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, το όραμά σας, την αλήθεια σας. Ακούστε τη διαίσθηση σας και κάντε το, αλλά πάντα με ευγένεια και όχι με εντάσεις, διότι όλοι θα είναι στην τσίτα και ίσως κάποιοι να μην είναι έτοιμοι να ακούσουν αυτό που εσείς θέλετε να τους πείτε. Οπότε μπορεί να χάσετε μια ευκαιρία, όχι επειδή η ιδέα σας ήταν λάθος, αλλά επειδή ο τρόπος σας δεν ήταν ο σωστός. Κατά τα άλλα θα έχετε απίστευτη έμπνευση, αυτοπεποίθηση και ενέργεια για να κάνετε πραγματικότητα τους στόχους σας και να έρθετε λίγο πιο κοντά στο όνειρό σας. Επειδή ο κυβερνήτης σας Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης θα σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη, προσέξτε δύο πράγματα, αφενός να μην σας φουσκώσουν τα μυαλά και αφετέρου τα οικονομικά σας. Ακόμη, με αυτό το φεγγάρι θα αυξηθεί η ανάγκη σας για ταξίδια, αλλά και για να αναπτύξετε τη μόρφωση σας και ίσως ξεκινήσετε διαδικασίες για κάποιους νέους τομείς εκπαίδευσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στις 24/7 στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά και στις συναισθηματικές απολαβές σας και σας βοηθά να τα βάλετε σε τάξη. Η σταθερότητα είναι ο στόχος σας και αυτό στο μυαλό σας επιτυγχάνεται μόνο μέσω του οικονομικού σχεδιασμού και του ελέγχου. Είχατε αρκετά χρόνια τον Κρόνο στο ζώδιο σας και σας δίδαξε την υπομονή που απαιτείται για να πάρετε αυτό που θέλετε, τώρα αυτός ο πλανήτης βρίσκεται στον οίκο των οικονομικών και η Πανσέληνος επηρεάζει αυτόν τον τομέα. Ίσως το φεγγάρι πυροδοτήσει μια κρίση που θα σας κάνει να αναλογιστείτε τη σχέση που έχετε με τα χρήματα και ότι πρέπει να μάθετε να εκτιμάτε και άλλα πράγματα στη ζωή. Από την άλλη μπορεί να σας φέρει και μια ευκαιρία και να κλείσετε μια συμφέρουσα οικονομική συμφωνία ή να πάρετε μια αύξηση ή προαγωγή. Οι οικονομικές αλλαγές είναι στο προσκήνιο και ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο και να εξετάσετε το ενδεχόμενο δημιουργίας εσόδων από αναξιοποίητα ταλέντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φιλοξενείτε την Πανσέληνο στις 24/7 (αλλά και την επόμενη του Αυγούστου) και πρέπει να είστε έτοιμοι για αλλαγές πλεύσης, αλλά και αποκαλύψεις σε μια σχέση ή συνεργασία. Θα είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων και ίσως λάβετε τώρα κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα που σας απασχολούσαν και ίσως αυτές οι απαντήσεις πυροδοτήσουν και τις αποφάσεις σας, που στα μάτια κάποιων θα μοιάζουν ακραίες. Όμως εσείς θα εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας θα κάνετε κινήσεις που θα βλέπετε κάποιους κύκλους να κλείνουν, ενώ ταυτόχρονα κάποιες πόρτες να ανοίγουν. Με πίστη και επιμονή στο όραμα σας θα καταφέρετε να φτάσετε στην επιτυχία, αλλά βέβαια χρειάζεται σκληρή δουλειά και προσήλωση στις αξίες σας. Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε, να πιστέψετε στον εαυτό σας και να υπενθυμίσετε και στους γύρω σας ότι έχετε όρια και ανάγκες που πρέπει να τηρούνται και να εξυπηρετούνται.

ΙΧΘΥΕΣ

Στις 24/7 η πρώτη Πανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου και μπορεί να φέρει στο φως καλά κρυμμένα μυστικά ή φόβους ή να δείξει κάποια παρασκηνιακή δραστηριότητα. Τα όνειρα σας αυτή την περίοδο θα είναι έντονα, όπως και η διαίσθηση σας. Η υγεία σας και η ψυχολογία σας θα είναι πιο ευάλωτη, οπότε κάντε κράτει στις δυνάμεις σας και αφιερώστε λίγο χρόνο στην αυτοφροντίδα σας και βρείτε μια ισορροπία μεταξύ δουλειάς και ηρεμίας. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρονικό διάστημα για να ξεκουραστείτε, προκειμένου να εστιάσετε στους στόχους σας για το μέλλον. Ίσως αισθανθείτε συναισθηματικά πιεσμένοι και αυτό να σας βγάλει στην επιφάνεια φοβίες και να σας ξυπνήσει τραυματικές αναμνήσεις και εμπειρίες που θέλετε να θάψετε και τις κρατάτε εν υπνώσει στο υποσυνείδητό σας. Ή μπορεί το φεγγάρι να δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε να αποκαλυφθούν μεγάλα μυστικά, τα οποία όμως θα σας φέρουν κοντά σε κάποιους ανθρώπους και επιπλέον θα νιώσετε την «κάθαρση» στην ψυχή σας. Ακόμη, μπορεί η Πανσέληνος να δείχνει έντονο παρασκήνιο είτε προς το πρόσωπο σας είτε εσείς μπορεί να εργάζεστε κρυφά σε ένα πρότζεκτ που δεν θέλετε να μάθει ακόμα κανείς την ύπαρξη του. Να θυμάστε πάντως ότι δεν οφείλετε τίποτα σε κανέναν εκτός από τον εαυτό σας και αυτή είναι μια ευκαιρία για να ελευθερώσετε το μυαλό σας και να καθαρίσετε την ψυχή σας.

asibiliou.gr