Από 4-8/8 στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο, στο Μύλο Ματσόπουλου θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.45 η ταινία "Alien: Covenant"
Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ
Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Φασμπέντερ, Κάθριν Γουότερστον
Επιστημονικής Φαντασίας  122' - Κ 15
Υπόθεση: Με προορισμό έναν απομακρυσμένο πλανήτη σε ένα μακρινό σημείο του γαλαξία, το πλήρωμα του αποικιακού πλοίου Covenant νομίζει ότι ανακαλύπτει έναν αχαρτογράφητο παράδεισο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν σκοτεινό, επικίνδυνο κόσμο - ο μόνος κάτοικος του οποίου είναι ο «συνθετικός» Ντέιβιντ, επιζών της καταδικασμένης αποστολής Προμηθέας.
ΚΡΙΤΙΚΗ:  Από τους πιο ενθουσιώδεις κριτικούς, ο Τοντ ΜακΚάρθι του Hollywood Reporter χαρακτηρίζει το «Alien: Covenant» ως «το πιο ικανοποιητικό επεισόδιο στη σειρά των έξι μέχρι τώρα φιλμ του franchise, μετά τις δύο πρώτες ταινίες», αποκαλώντας το «καθηλωτικό», «ένα πανέμορφο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας».

«Ο Σκοτ ασχολείται πάλι με την έννοια του δημιουργού και δίνει αρκετό υλικό στον Μάικλ Φασμπέντερ ώστε να δουλέψει (τον διπλό του ρόλο) πάνω σε αυτό. Η υπόλοιπη ταινία είναι σε στιγμές διασκεδαστική και σε στιγμές τρομακτική, αλλά στο μεγαλύτερο διάστημά της αναμενόμενη». Αγγελική Στελλάκη in.gr
Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 5 €.
φοιτητικό-μαθητικό- ανέργων- πολυτέκνων 4 €.
http://cine-mylos.blogspot.com
facebook/Δημοτικος  Κινηματογραφος Τρικαλων