Τη στήριξή του σε ένα νέο άνθρωπο για την προεδρία του Γαρδικίου εκφράζει ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας.

Ο Γεώργιος Πλεξίδας του Θεοφάνη είναι ένας αξιόλογος νέος άνθρωπος, ένας πετυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας, με όρεξη για δουλειά ώστε να προσφέρει στον τόπο που γεννήθηκε και αγαπάει. Είναι 42 ετών, Υδραυλικός – Εγκαταστάτης Φυσικού Αερίου στο επάγγελμα, είναι παντρεμένος με τη Βίκυ Μπρέντα και είναι πατέρας δύο τέκνων.
Ο Γεώργιος Πλεξίδας σε δήλωσή του επισημαίνει πως: «Δηλώνω παρών στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 ως υποψήφιος Πρόεδρος της Κοινότητας Γαρδικίου για να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην ιδιαίτερη πατρίδα μου. Θέλω να εργαστώ για την αναβάθμιση της περιοχής, πιστεύω στο όραμα που έχει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας και θα στηρίξω την προσπάθεια του συνδυασμού "Πύλης Όραμα" για το νικηφόρο αποτέλεσμα.»
Τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θεόδωρο Χήρα στηρίζουν εξάλλου ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι οι Γαρδικιώτες: ο Ιωάννης Κουτσονάσιος, ιατρός και πρώην Αντιδήμαρχος που κατέρχεται στη Δ.Ε. Πύλης και ο Ευάγγελος Κουτής, Δημοτικός υπάλληλος που κατέρχεται στη Δ.Ε. Αιθήκων.