Την Κυριακή 12 Ιουνίου έγινε στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στους Καλογήρους συνάντηση παικτών airsoft από πολλές πόλεις της Ελλάδος. Την διοργάνωση επιμελήθηκε ο σύλλογος αεροσφαίρισης Τρικάλων – Foxes με την ονομασία Ethicon Apocalypce III
Το σενάριο της μάχης που οι παίκτες έπρεπε να φέρουν εις πέρας ήταν το εξής…
Έπειτα από πολύχρονες έρευνες στον Λευκό Οίκο και στοιχειά που προέκυψαν από τα πεδία δράσης του στρατού του ΝΑΤΟ μυστικές υπηρεσίες έφεραν στο φως εγκλήματα πολέμου τα οποία στοχοποιούν μία ομάδα επίλεκτων μισθοφόρων οι οποίοι με το πέρας μεγάλου χρονικού περιθωρίου στα πεδία των μαχών απέκτησε παράθυρο επικοινωνίας με ακραίους κύκλους της τρομοκρατίας με σκοπό την διακίνηση παράνομων όπλων και καυσίμων σε αραβικές χώρες .
Ήδη με στοιχεία τα οποία ήρθαν στο φως αναγνωρίσθηκε ο εγκέφαλος και με υποκλοπές έγιναν γνωστά εγκλήματα πολέμου τα οποία κρατήθηκαν για καιρό επτασφράγιστο μυστικό, έχοντας πλέον ανακοινωθεί στους κόλπους της συμμαχίας, το εγκληματικό έργο αυτής της επίλεκτης ομάδας .Τρόμο προκαλεί το γεγονός ότι δύο στοιχεία κάνουν Εξαιρετικά δύσκολο και επικίνδυνο το έργο της συμμαχίας!
Ο εγκέφαλος και αρχηγός αυτού του επίλεκτου και εκπαιδευμένου στρατού μέσα σε αμερικανικές βάσεις είναι ο αραβικής καταγωγής Ισμετ Γιουλ Αγκπταλι. Η συμμαχία για την αντιμετώπιση αυτού του στρατού έχει οδηγηθεί στην δημιουργία μιας ομάδας ή οποία έχει ως σκοπό να βρεί και να σκοτώσει τον Ισμετ Γιουλ αλλά και να πάρει τα στοιχεία τα οποία θα εμποδίσουν την συνέχεια του εγκληματικού έργου των τρομοκρατών πρώην μέλη της αμερικανικής αποστολής στο Ιράκ!


90 Παίκτες από πολλές πόλεις της Ελλάδα συμμετείχαν δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα…
Οι ομάδες που συμμετείχαν:
R.A.Action Ρεθυμνο
Σύλλογος Αεροσφαιρισης Κοζάνης Ωmega
Σύλλογος Αεροσφαιρισης Ηπειρου
Σύλλογος Αεροσφαιρισης Φθιωτιδας
Αces AIRSOFT team Καρδίτσα
TZEDES AIRSOFT team Ιωαννινα
Μ.Α.Τ AIRSOFT team Αθήνα
Nemesis AIRSOFT team Λάρισα
ΔΕΛΤΑ AIRSOFT team Λάρισα
Ακρίτες AIRSOFT team Φλωρινα


Πηγή: hellas-now.com