Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Δημαρχείο Πύλης σεμινάριο με θέμα «Πρώτες Βοήθειες» στον Χώρο της Εργασίας, προς τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και του υπαλλήλους του Δήμου Πύλης από την Ιατρό Εργασίας του Δήμου κ. Σταυρούλα Καλιτσάρη και από Τεχνικούς   Επιθεωρητές του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας Τρικάλων-Καρδίτσας κ. Βασιλικής Πατσιαλή και κ. Δημήτριο Καλιαντώνη.
Πριν  την έναρξη του σεμιναρίου έκανε σύντομη τοποθέτηση ο δήμαρχος  Κων/νος Μαράβας, τονίζοντας την αναγκαιότητα της Ασφάλειας στον χώρο της Εργασίας εφιστώντας την προσοχή όλων γιατί κινδυνεύουμε όλοι από τις νομικές επιπτώσεις.
Το πρώτο σκέλος του σεμιναρίου που αφορούσε τις «Πρώτες Βοήθειες»  το ανέλυσε η Ιατρός του Δήμου κ. Σταυρούλα Καλιτσάρη με την προβολή σλάιντς.
Ακολούθησε το επόμενο μέρος όπου οι Τεχνικοί  Επιθεωρητές Εργασίας κ. Καλιαντώνης και κ. Πατσιαλή ενημέρωσαν κυρίως τους Εργαζόμενους στην Καθαριότητα, για την Ασφάλεια στον χώρο της Εργασίας και μέτρα Ατομικής Προστασίας, όπως Υγεία και Ασφάλεια στους εργαζόμενους στην Καθαριότητα του Δήμου.
Παρευρίσκοντο ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Παύλος Μπόμπορας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Έργων κ. Κων/νος Μπαλατσούκας κ. Σωτήριος Χαντζής καθώς και ο Τεχνικός Ασφαλείας του Δήμου κ. Ελευθέριος Τσιούτσιας.