Σε κινητοποίηση βρίσκονται οι υπεύθυνοι του χιονοδρομικού κέντρου Περτουλίου καθώς το νέο κύμα κακοκαιρίας δημιούργησε νέες προϋποθέσεις λειτουργίας.

Σχεδόν όλο αυτό το διάστημα οι δυο πίστες δεν λειτούργησαν πέρα από το λίφτ καθώς δεν υπήρξε έντονη χιονόπτωση ενώ από το Σάββατο το πρωί η κατάσταση άλλαξε με το παγωμένο λευκό πέπλο που έπεσε την νύχτα. Προς διάθεση των επισκεπτών είναι όλα τα μέσα διασκέδασης με τα snowmobile να έχουν την τιμητική τους καθώς ο πάγος και η χιονόπτωση έχουν δημιουργήσει εξαιρετικές συνθήκες για βόλτες στην περιοχή. Εγγύηση αποτελεί και η παρουσία του έμπειρου Γιώργου Πολυγένη και της ομάδας του, οι οποίοι συνδράμουν στο  δίκτυο ανάπτυξης και προώθησης του εναλλακτικού τουρισμού για την περιοχή.

Σε συνθήκες τις περισσότερες φορές κάτω του μηδενός με χιόνι και βροχή με άψογη επαγγελματική συμπεριφορά αποδίδουν τα μέγιστα στον επισκέπτη παρέχοντας ευχάριστες στιγμές. Δυστυχώς όμως τα τελευταία χρόνια ο χιονιάς περιορίζεται σε λίγες ημέρες του μήνα με αποτέλεσμα τα έσοδα να είναι περιορισμένα ενώ αντίθετα ως συνήθως τα έξοδα  να δημιουργούν έντονο προβληματισμό.
ideesmag.gr