Ο δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας το Σάββατο το πρωί επισκέφθηκε τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Πύλης Παχτουρίου αρχικά και Κορυφή μετέπειτα. 

Στο Παχτούρι τον δήμαρχο υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παχτουρίου κ. Παναγιώτης Μπόλης και οι κάτοικοι του Χωριού και αρκετοί Ετεροδημότες, που παραθερίζουν εκεί.

Ο δήμαρχος άκουσε τα προβλήματα τους στην συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία του Χωριού, και  υποσχέθηκε θα κάνει ότι μπορεί για την επίλυση τους σε δύσκολες οικονομικές εποχές.

Τον δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Σωτήριος Χαντζής, και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αρματωλικού κ. Παναγιώτης Τεντολούρης.

Παράλληλα η Αδελφότητα Απανταχού Παχτουριωτών  ετοίμαζε τον Αγώνα Ανώμαλου Δρόμου όπου συμμετείχε  αρκετός κόσμος όλων των Ηλικιών, χωρισμένοι στις ανάλογες Κατηγορίες.

Χαιρετισμό έκανε ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας τονίζοντας την αναγκαιότητα της ύπαρξης της Αδελφότητας, για την διατήρηση των Ηθών και Εθίμων του Τόπου μας.

Κατόπιν έδωσε το σύνθημα εκκίνησης των συμμετεχόντων Αθλητών.

Αμέσως το κλιμάκιο του δημάρχου αναχώρησε για την Κορυφή Τ.Κ. Δήμου Πύλης όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κορυφής κ. Χαρίλαος Χονδρός και οι κάτοικοι του Χωριού. Μάλιστα εκεί συνάντησε και τον Πρώην Πρόεδρος της πρώην διευρυμένης Κοινότητας Νεράιδας κ. Ηλία Καραγεώργο.

Φυσικό ήταν και εκεί συζήτησαν προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κοινότητα.