Επιτυχία σημείωσε ο χορός του Α.Ο. Ροπωτού «Ο Κεραυνός» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ, στην Αγία Τριάδα Ροπωτού στον χώρο του μικρού γηπέδου.
Την αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε το χορευτικό του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Ροπωτού, που χόρεψε παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας, υπό τον ήχο της δημοτικής ορχήστρας ενώ τον συντονισμό είχε η  χοροδιδασκάλισσα  κ. Μαίρη Γιαννακάκου.
Κατόπιν το μέλος του Δ.Σ. Της ομάδας κ. Χρήστος Καραδήμας καλωσόρισε τον κόσμο και τους επισήμους και τους ευχαρίστησε που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Ακολούθησε ομιλία του Προέδρου της Τ.Κ. Ροπωτού κ. Γεωργίου Ρομπιέ, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Άρη Τζάνη , και του Π. Σ. κ. Γεωργίου Τσίγκα.
Παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Α. Ο. Παλαιομονάστηρου  κ. Απόστολος Μπουντζιώλης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λιβαδοχωρίου κ. Γεώργιος Πολυγένης, ο υπεύθυνος της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Πύλης, Κων/νος  Τσιαμπαλής, και το μέλος του Α.Ο. Ελευθεροχωρίου κ. Μάκης Παπαγεωργίου.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πολύ χορό από τον κόσμο που κατέκλυσε την πίστα μέχρι τις πρωινές ώρες, διασκεδάζοντας όλοι με την καρδιά τους από τα τραγούδια που έπαιζε η δημοτική ορχήστρα, με τον Κώστα Μπάο (κλαρίνο), Θανάση Μανίκα (τραγούδι), Βαλεντίνα Παρασκευά (τραγούδι).  Υπήρξε λαχειοφόρος και οι τυχεροί της βραδιάς κέρδισαν τα πλούσια δώρα.