Πραγματοποιήθηκε σήμερα  ημερίδα με θέμα «Ψυχική Υγεία» στο Πολιτιστικό  Κέντρο Πύλης,  που οργάνωσε ο Δήμος Πύλης.
Την  εκδήλωση παρουσίασε η κ. Φωτεινή Τσιώνα καλωσορίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους  καλώντας στο βήμα τον Αντιδήμαρχο Υγείας κ. Άρη Τζάνη, που απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους  εκ μέρους του Δήμου Πύλης και του Δημάρχου Κων/νου Μαράβα.
Στην συνέχεια  προλόγισε ο Ψυχίατρος κ. Αχιλλέας Οικονόμου Πρόεδρος Τομέα Νέων ψυχιάτρων ΕΨΕ.
Αμέσως μετά ακολούθησε η ομιλία του ομότιμου Καθηγητή Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ψυχικής Υγείας, κ. Γεωργίου Χριστοδούλου  με θέμα  «Οι Επιπτώσεις των Καταστροφών στην Υγεία».

Παρόντες ήταν ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστος Νάκος, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, ο πρώην βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Απόστολος Σπαθής, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ροπωτού  κ. Γεώργιος Ρομπιές, ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Π. κ. Κων/νος Βοιτσίδης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λιβαδοχωρίου κ. Γεώργιος Πολυγένης, Πρόεδρος  της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Νίκος Λεμονάς, ο Διευθυντής του Κ.Υ. Πύλης κ. Μιχάλης Βενιζέλος, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Βύρων Κατσίβελος, κ. Κων/νος Κρούπης, κ. Λαμπρινή Οικονόμου και ο πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Αθανάσιος Γιαννοτάκης , ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Πύλης Δημήτριος Λαμπρογιώργος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Πύλης κ. Στυλιανός Παπασπύρου ο  Δ/ντης  του Γυμνασίου Πύλης κ. Βασίλειος Πανάγος.
Στο τέλος έγινε γόνιμος διάλογος.