Ενημερωτική πινακίδα τοποθετήθηκε στην είσοδο του Περτουλίου, μετά την Ελάτη, από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ορεινού Ογκου "Ξένιος Ζευς". Στο σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής: "Η τελευταία ενημερωτική πινακίδα με τις επιχειρήσεις μέλη του συλλόγου στο Περτούλι τοποθετήθηκε και πάλι με την εθελοντική συμβολή των μελών του πενταμελούς και την πολύτιμη βοήθεια του Προέδρου της τοπικής κοινότητας κ. Στέφανο Κουτσιανίτη (υπάρχει ένα τυπογραφικό λάθος στην ενότητα της διαμονής και θα διορθωθεί λογικά μέχρι την Τετάρτη).
Περιμένουμε μόνο πλέον να συνδεθεί ο φωτισμός από τους ηλεκτρολόγους του Δήμου. Επίσης από τον Δήμο περιμένουμε να συνδεθεί ο φωτισμός στην ενημερωτική πινακίδα με τα μονοπάτια του Κόζιακα στη πλατεία της Ελάτης όπως επίσης και οι προβολείς που φωτίζουν τον Κόκκινο Βράχο που προσφέρει ένα πανέμορφο θέαμα στο χωριό της Ελάτης τα βράδια.
Από τον Δήμο έχουμε ενημερωθεί ότι έχουν ήδη παραγγείλει νέους μετασχηματιστές για να αλλαχθούν οι παλιοί καμμένοι και πολύ σύντομα οι προβολείς θα ξανανάψουν.
Όσοι επιθυμούν να μπει η επιχείρηση τους στην πινακίδα πρέπει να εγγραφούν στο σύλλογο".