Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίτας και η χοροεσπερίδα του Δήμου Πύλης  την Παρασκευή 26/1 στο οικογενειακό Κέντρο  «ΠΥΛΗΣ-ΜΕΓΑΡΟ», ήταν καλεσμένοι οι υπάλληλοι του Δήμου, οι Πρόεδροι σε όλο το φάσμα του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης, καθώς και οι συνεργάτες του Δημάρχου Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης  και Προϊστάμενοι  των Υπηρεσιών του Δήμου.
Η εκδήλωση άρχισε με την κοπή της πίτας που ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος  Πατέρας Δημήτριος Κατσαρός, συνεπικουρούμενος από τον Πρεσβύτερο Πατέρα Δημήτριο Καλλαντζή.
Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Νάκος  καλωσόρισε όλους ευχήθηκε Καλή Χρονιά, δίνοντας αμέσως τον λόγο στον Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβα που τόνισε τα εξής.
Είναι αλήθεια πως εσείς οι εργαζόμενοι είστε ο καθρέπτης και η κινητήριος δύναμις της προσπάθειας μας στην πρόοδο στον Δήμο μας και  σας ζητώ να δίνετε πάντα τον καλλίτερο εαυτό σας.
Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε το πολίτη με έργα και όχι με λόγια με διαφάνεια ώστε να δημιουργήσουμε τον Δήμο που μας αξίζει.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Προϊστάμενος της Πολεοδομίας του Δήμου κ. Στέφανος Παιδής.
Τέλος  η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ χορό κέφι με την συνοδεία της Λαϊκής και δημοτικής ορχήστρας του Μίλτου Κρανιά και Παναγιώτη Παπακώστα.