Ο Δήμος Πύλης ενημερώνει τους δημότες του για τα μέτρα που ισχύουν με βάση τη νέα περίοδο καραντίνας, από 7 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 06:00.

1ον:

Οι δημότες θα εξυπηρετούνται στο Δημαρχείο και στις υπηρεσίες του Δήμου με φυσική παρουσία μόνο σε ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ περιπτώσεις και αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού.

2ον:

Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, το «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», το «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ» υποστηρίζουν τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού ( οικονομικά αδυνάμους – ηλικιωμένους – ασθενείς), ώστε να κυλήσει όσο το δυνατό πιο ομαλά το επόμενο διάστημα. 

Στα τηλέφωνα 2434350303 και 2434350324.

3ον:  

Όλοι οι δημότες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2434350100 και 2434350125  για όποια άλλη πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες του Δήμου και τη λειτουργία τους με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν ή θα προκύψουν. 

Λειτουργία δομών και υπηρεσιών

Σύμφωνα με τη νέα δέσμη μέτρων, μέχρι νεότερης κυβερνητικής οδηγίας, οι παρακάτω υπηρεσίες και δομές του Δήμου προσαρμόζονται ως εξής:

Παιδικές χαρές: Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι παιδικές χαρές του Δήμου.

Αθλητικές - πολιτιστικές δραστηριότητες: Αναστέλλονται όλες οι πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες στα πολιτιστικά κέντρα, τα δημοτικά γυμναστήρια και τα γήπεδα του Δήμου. 

Η αναστολή αφορά όλους τους πολιτιστικούς και αθλητικούς χώρους καθώς και όλα τα αθλητικά προγράμματα (ατομικά ή ομαδικά) και τα πολιτιστικά μαθήματα. Υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζει να επιτρέπεται η ατομική άσκηση σε εξωτερικούς χώρους.

Σχολεία: Όπως σε όλη τη χώρα έτσι και στον Δήμο Πύλης παραμένουν ανοικτά τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία της πόλης ενώ, αντίθετα, κλειστά είναι το Γυμνάσιο, το Λύκειο και το ΕΠΑΛ.

Παιδικοί σταθμοί: Οι παιδικοί σταθμοί παραμένουν ανοικτοί.

ΚΑΠΗ: Τα ΚΑΠΗ  έχουν κλείσει από την περασμένη Άνοιξη  και παραμένουν κλειστά.

Καθαριότητα

Ο Δήμος συνεχίζει να διατηρεί μόνιμα συνεργεία καθαρισμών σε ολόκληρο τον Δήμο, να απολυμαίνει δημοτικούς χώρους.

Ζητάμε από τους δημότες μας να περιορίσουν τα κλαδέματα και την εναπόθεση ογκωδών απορριμμάτων δίπλα στους κάδους. Αν είναι απόλυτη ανάγκη να συμβεί αυτό να υπάρχει προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου στο τηλέφωνο: 2434023024.